89 pregleda
Ana Pilato u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kad dođete u pivnicu, restoran ili u dućan... Imate li je jednu ili više standardnih pivi koje Vam padnu na pamet pri kupovini? Ili ipak uvijek birate neku novu i u stalnoj potrazi ste za novim okusima?

P.S. I zašto baš taj izbor?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.8k bodova)

Ne mogu reći da sam redoviti potrošač, ali s vremena na vrijeme uživam u ispijanju ohlađenog piva, osobito u ljetnim mjesecima za vrijeme visokih temperatura.

Kod odabira marke piva, ja sam osoba koja najčešće odabire jednu – Karlovačko pivo, iako nemam problema ni s ispijanjem ostalih vrsta, ali ova mi je top izbor.

Jedan od razloga zašto baš volim Karlovačko pivo je okus koji je svjež i lagan, a s druge strane ima dozu gorčine koja je, po mome mišljenju, odlično odmjerena jer nije ni prevelika ni premala. Nadalje, sviđa mi se to što je porijeklo piva baš hrvatsko, a ja sam osoba koja uvijek odabire radije hrvatske proizvode (ako su kvalitetni) u odnosu na strane. I ono što je povezano s prethodnim razlogom, u našim kafićima i trgovinama je to pivo gotovo svugdje dostupno pa mogu biti sigurna da ću ju uvijek pronaći u blizini.

Slična pitanja

2 odgovora 183 pregleda
1 odgovor 104 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...