Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od
uređen od Znatko

Koji Vam je najdraži Franck kapučino (kava)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+14 glasa
Ivana Horžić od

Frank ima odličnu i raznovrsnu ponudu kapučina. Cijena im je oko 18 kuna što je zaista pristupačno. 

Što se tiče okusa, Frank ima razne okuse i stalno predstavlja novitete. 

Frank nougat cream mi je apsolutni favorit jer se zaista osjeti svaki okus, kremast je i lijepo sladak. Frank Classic mi je isto tako favorit jer je okus odličan. Ima okus pravog klasičnog kapučina. S obzirom da danas ima na stotine različitih Classic kapučina njihov bi navela kao omiljeni. Frank vanilija i čokolada su zaista okej. Osobno nisam preveliki ljubitelj nikakve vanilije, a čokolada mi uvijek bude preslatka, Frankov mi je dobar i volim ih popiti. Frank Jaffa uvijek ima moje preporuke. Super je, sladak je, ali ne presladak. Osjeti se Jaffa okus, ali nije ništa prejako. Njega volim popiti kada se zaželim nekog drugačijeg okusa kapučina. 

Vidjela sam da imaju i nove zanimljive okuse koje nisam probala. Napisati ću i njih jer se trenutno nalaze na mojoj wish listi. Frank kapučino Rasberry Macaron. Još ga nisam probala, ali imam veliku želju jer se čini kao super i drugačiji okus kapučina. Frank Jaffa Orange. Još ga nisam probala, a s obzirom da mi je Jaffa super mislim da bi mi se i ovaj svidio. Nadam se da ću uskoro probati i njih jer privlače moju pažnju već dulje vrijeme. 

Nikolina Šrajbek od
Toplo preporučam isprobavanje Frank Raspberry Macaron kapučina. Sočan je, a nije previše sladak. Osjeti se okus maline. Sviđa mi se što je i ružičaste boje kada se pripremi. :)
Ivana Horžić od
Hvala na prijedlogu! Pokušati ću ga probati što prije jer zvuči zanimljivo i zbog boje :)
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Isprobala sam različite okuse Franck kapučina i ne mogu izdvojiti jedini i apsolutni favorit. 

Volim piti Franck nougat cream jer je bogatog i sočnog okusa, a isto tako volim i Franck kokos i bijelu čokoladu. Potonji je nešto slađi sam po sebi u odnosu na lješnjak, stoga njega nikada dodatno ne zaslađujem šećerom. Isprobala sam i Franck jaffa orange kapučino, iako me on nije oborio s nogu jer nisam ni veliki ljubitelj jaffa keksa s okusom naranče. Franck salted caramel svakako vrijedi isprobati jer se radi o neobičnoj ukusnoj slatko-slanoj kombinaciji. 

Volim piti i klasike koji su svima poznati - okus vanilije i čokolade. Njih najčešće naručujem u kafićima zato što sam sigurna da će ih svi imati u ponudi. Podjednako volim ledeni i hladni Franck kapučino, a isprobala sam i alternative bez kave. Radi se o Bananaccino kapučinu koji vole svi ljubitelji čokoladnih bananica. 

+6 glasa
Karla Jurišić od

Volim piti Franck-ov Capuccino, pogotovo ako mi se ne pije jaka kava ili ako sam taj dan popila preveliku količinu kofeina. Onda je Capuccino sigurna odabir jer nije tako jak i ne sadrži puno kofeina. 

U srednjoj, kada sam išla u kafić, nikada nisam pila kavu s mlijekom jer mi nije bila finog okusa te mi je bila prejaka. Kao izvrsnu zamjenu našla sam upravo Nescafe, kako to zovemo u kafićima, i to upravo od vanilije. Ovaj Nescafe me podsjeća na stare gimnazijske dane te me podsjeća na zimu i zimski ugođaj, jer sam ga znala piti većinom zimi i u jesen.

Ako bi ga po ljeti pila, onda bi morao biti s ledom, hladan Nescafe od vanilije je bila dobitna ljetna kombinacija kada mi se pila kava, a nisam htjela popiti običnu kavu s mlijekom.

Ovaj Capuccino od vanilije je obavezni dio moje kolekcije kava kod kuće te ga uvijek volim imati pri ruci.

+5 glasa
Antoneta Hrgović od

Ako sam u kafiću i pije mi se kava, u većini slučajeva naručiti ću običnu kavu s toplim mlijekom, ali ponekad naručim i cappuccino. Definitivno mogu reći da mi je najdraži cappuccino kokos i bijela čokolada od Franka. Iako inače kokos nije na mojoj listi omiljenih namirnica, ova kombinacija mi je jako ukusna.

 Također mi se sviđa i Franck classic cappuccino, ali njega ne naručujem u kafićima, već ga obično pripravljam kod kuće. Dobra je opcija ako vam se pije kava, a ne želite unjeti velike količine kofeina kao što biste unjeli običnom crnom kavom.

+5 glasa
Josipa Šagud od

Moji najdraži okusi Franck cappuccina su:

  • Kokos bijela čokolada - zaista je pun okusa, ali je i dosta sladak

Franck Cappuccino kokos bijela čokolada 148 g

  • Irish Cream - nije običan cappuccino zbog tog specifičnog okusa i mirisa

Franck Cappuccino irish cream 160 g

No, zaista volim i sve ostale okuse Franck Classic, Frank Vanilla Cream itd.. 

Slična pitanja

2 odgovora 1.7k 👀
5 odgovora 444 👀
1 odgovor 494 👀
2 odgovora 223 👀
6 odgovora 483 👀
4 odgovora 618 👀
Ivana Mačić 26.11.2021. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivana Mačić
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...