88 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Gdje se može popiti Julius Meinl Peru Hacienda Vilcabamba kava? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (28.6k bodova)

Osjetite okus kave koja vas vodi u izgubljeni grad Inka!

Četiri hrvatska caffe bara ovo će ljeto imati čast nuditi ekskluzivno limitirano Single Origin izdanje Julius Meinl Peru Hacienda Vilcabamba speciality kave

Povodom proslave 160. godišnjice tvrtka Julius Meinl predstavlja The Originals Limited Edition Peru Hacienda Vilcabamba kavu, koja je pržena 5. travnja, na točan datum kada je tvrtka i osnovana. U limitiranom izdanju u kavi slatkoće tamnog meda i čokolade, s osjetom maslaca u ustima, kiselošću kore slatke naranče te okusom indijskog oraščića, moći će se uživat samo ovog ljeta (2022.) i to na četiri odabrane lokacije.

„Vrhunsku Single Origin kavu s ocjenom od čak 87.5, na skali od 1 do 100, možete probati u tri grada u Hrvatskoj: u Šibeniku se ekskluzivno može uživati u Caffe baru Azimut. Ovu poslasticu za kavoljupce u Zagrebu se može kušati u Caffe baru Botaničar i Caffe baru Franz. Kavu koja progovara dalekom prošlošću može se probati i u Opatiji u Kavani Kaiser.“

...poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Prije 160 godina Julius Meinl bio je prvi u Europi u profesionalnom prženju kave u malim serijama. Tvrtka je i danas fokusirana da uz pomoć velikog iskustva i znanja, ali i primjenjujući suvremene tehnologije i dostignuća svojim potrošačima omogući visoko kvalitetnu kavu, u kojoj mogu uživati.

Posebnost Peru Hacienda Vilcabamba kave je njezino porijeklo, ali i način uzgoja. Vilcabamba je bila izgubljeni grad carstva Inka i njihovo posljednje utočište, koje je progutala prašuma. Stoljećima zaboravljena Vilcabamba tek je posljednjih desetljeća očišćena od gustog zelenila, koje ju je prekrilo. U njenu čast obitelj Uturunco je prije 90 godina svoju plantažu nazvala Hacienda Vilcabamba. Enriqueta Uturunco već desetljećima na plantaži, koju je naslijedila od svoje obitelji, organski uzgaja kavu uz pomoć kanala za navodnjavanje starih Inka. Kombinacija velike nadmorske visine od 2200 metara i niskih temperatura noću omogućuje joj da pri ispiranju produži vrijeme fermentacije i za 56 sati. Svi ti elementi zajedno s načinom prženja rezultiraju kavom bogatog i kompleksnog okusa, koja će vas odvesti u daleku povijest izgubljenog grada Inka.

Budući da se radi o ekskluzivnom izdanje visoko rangirane kave, požurite po svoju dozu okusa nestale drevne civilizacije jer količine su limitirane.

Marina Baričanec od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.1k bodova)
Uz kavu najbolje zapaliti pljugu :)

Slična pitanja

3 odgovora 345 pregleda
1 odgovor 248 pregleda
2 odgovora 752 pregleda
3 odgovora 529 pregleda
2 odgovora 3.1k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...