137 pregleda
Ana Pilato u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Postoji li turska kava koja se može dualno pripremiti - i u džezvi i jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom - ovisno koji način nam tada odgovara?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)

Da, nova Franck Crema može se pripremati na klasičan način, kuhanjem u džezvi i praktičan način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom. Mogli bi reći da je to dvostruki način pripreme prave turske kave.

Franck je u rujnu 2021. predstavio Franck Cremu, najfinije mljevenu tursku kavu koja omogućuje dvostruki način pripreme. Prednost ove Franck-ove kave je što ju je moguće pripremiti u minuti, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom, ali i na klasičan način, u džezvi. Rezultat je uvijek isti - savršena kava kremaste teksture i bogate pjene.

Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kavi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Te zavodljive arome pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kave.

Franck Crema idealno je rješenje za sve kavoljupce, za svaku prigodu i gdje god se nalazili. Ove fine arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kave bilo da su u društvu, sami, na poslu ili putovanju s obitelji i prijateljima.

U razvoju ove kave Franck je pratio potrošačke preferencije, navike i očekivanja domaćih ljubitelja bogatog okusa turske kave u skladu s dinamikom industrije kave na globalnoj razini, a dvostruki način pripreme moguć je zahvaljujući posebnom načinu mljevenja koji se koristi u njezinoj proizvodnji.

Franck Crema dostupna je u:

  1. vakum pakiranju od 250 grama, 
  2. vrećici od 175 grama i 
  3. vrećici od 400 grama, te
  4. u praktičnom pakiranju u vrećici od 9 grama (dovoljnoj za jednu šalicu kave).

Slična pitanja

2 odgovora 707 pregleda
3 odgovora 319 pregleda
5 odgovora 183 pregleda
2 odgovora 324 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...