Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris
tagovi uređeni od Znatko

Ljubitelj kave je netko tko iskreno uživa u trenutku, kome šalica kave nije samo rutina kojom započinje dan, već poseban ugođaj kojem se raduje svakodnevno. Kratka, duga, s mlijekom ili bez mlijeka – iako kavu najčešće pijemo u nekim od ovih kombinacija, njezina priprema zanimljiv je proces na koji utječu brojni faktori. Postoji li razlika u kavama koje piju generacija X, Y i Z? Tko u pravilu više eksperimentira?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

O umijeću pripreme kave te ljubavi prema tom obožavanom napitku razgovarali smo s Majom Milovanović, Coffee ambasadoricom brenda Nespresso koja nam je otkrila više informacija

Ljubitelj kave univerzalna je kategorija i potpuno je nevažno kojih je godina i kojoj generaciji pripada svatko od nas. No, Maja nam je morala priznati da se navike i načini uživanja u kavi vrlo razlikuju od generacije do generacije. Dok su pripadnici generacije X tradicionalisti, generacije Y i Z su spremnije na eksperimentiranje. Oni su nosioci velikih promjena u svijetu kave kada su u pitanju arome, ukusi i recepture prema kojima se one pripremaju. Također su netko kome su informacije lako dostupne, vole se educirati, znati više i na taj način imaju više slobode da probaju nove stvari.

No, sve ih veže iskreno uživanje u trenutku. Za strastvenog ljubitelja, šalica kave nije samo rutina kojom započinje dan već poseban ugođaj kojem se raduje svakodnevno. Zato uvijek kažem da ljubitelje Nespresso brenda vežu jednake vrijednosti, moderan i inovativan duh, beskompromisnost po pitanju kvalitete te jednostavnost i komfor. Ljubav prema vremenu za sebe i svoj kofeinski ritual.

Marija Miljević od Marija Miljević
Istina je da volimo eksperimentirati više, ali opet umjereno. Ne previše. Onako, da bude nam - taman. :)

Slična pitanja

1 odgovor 238 👀
1 odgovor 315 👀
1 odgovor 243 👀
3 odgovora 632 👀
1 odgovor 250 👀
1 odgovor 237 👀
1 odgovor 267 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...