Nino Marić u rubrici Kupovina od

Što nudi Franck Experience Store u Teslinoj ulici 7 u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Novo it mjesto u Zagrebu – Otvoren ekskluzivni Franck Experience Store

Franck Experience Store u Teslinoj otvoren je u povodu 130 godina kompanije – prostor oduševljava funkcionalnošću, personaliziranim pristupom i bogatim izborom kave (coffee), čaja i kavovina premium kvalitete

U povodu 130 godina poslovanja Francka, u srcu Zagreba, u Teslinoj ulici 7, ove 2022. godine otvoren je Franck Experience Store. Riječ je o moderno uređenom prostoru u kojem će posjetitelji moći uživati u širokom izboru najkvalitetnijih kava, čajeva te kavovina brenda Franck.

Svojom bogatom ponudom novootvoreni Franck Experience Store posjetiteljima pruža jedinstven doživljaj kave i drugih toplih napitaka, zbog čega bi ova lokacija u centru grada mogla postati omiljena svima koji vole Franck proizvode i urbanu kulturu življenja. Posjetitelje očekuje personalizirani pristup, ali i program koji će uključivati organizirane degustacije, radionice kušanja i pripreme napitaka s ciljem daljnje promocije kulture kave i čaja te edukacije zainteresiranih potrošača.

Zagrebačka Teslina ulica tako je bogatija za novo it mjesto u kojem svaki ljubitelj provjerene kvalitete kave, čajeva i kavovina može pronaći nešto za sebe. Sam interijer Franck Experience Storea osmišljen je da funkcionalno i simbolički prenosi priču o visokom standardu kvalitete proizvoda koju potrošači generacijama poistovjećuju s Franckom već punih 130 godina.

U ponudi je široki izbor kave poznatih espresso blendova poput Superiore, Stretto, 125 Years Espresso, single-origin mljevenih kava, kao i posebna linija specialty kava koje se pripremaju prema narudžbi potrošača. U ponudi je i izbor aparata za pripremu kave kod kuće s kapsulama, kao i ostalog asesoara poput šalica, termosica, čajnika i opreme za različite načine pripreme toplih napitaka. Svi obožavatelji čajeva moći će birati između širokog asortimana različitih čajeva u filter vrećicama i u rinfuzi, ali i bogatoj premium liniji Superiore čajeva te klasicima iz ponude kavovina poput Divke, Kneippa i linije instant kavovina Bianka. (coffee)

Franck Experience Store donosi i jedan novitet koji ga čini jedinstvenim u Hrvatskoj te ujedno podiže razinu kvalitete usluge. Četiri Azomico silosa ekskluzivni su dodatak Franckovom prostoru u Teslinoj, a osiguravaju da kava u zrnu ostane svježa te se melje na licu mjesta ovisno o preferiranom načinu pripreme. Sami silosi punjeni su dušikom koji sprječava proces kvarenja i čuva bogate okuse zrna kave. Ujedno, u izložbenom prostoru postavljen je i pržionik kave manjeg volumena Petroncini Briciola.

Veliki naglasak stavljen je na stvaranje jedinstvenog potrošačkog iskustva i doživljaja samog brenda Franck uz inovativne tržišne trendove, što se očituje i u korištenju kvalitetne tehnologije za čuvanje i pripremu kave. (coffee)

​​​​​​​Franckov store u Teslinoj je i pet-friendly (bear) mjesto tako da posjetitelji mogu navratiti i u društvu svojih ljubimaca. 

Slična pitanja

1 odgovor 508 👀
2 odgovora 1.7k 👀
1 odgovor 301 👀
3 odgovora 558 👀
3 odgovora 779 👀
25.06.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mislav69
5 odgovora 3.0k 👀
Margareta Jurisi 27.11.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Margareta Jurisi
4 odgovora 706 👀
Ivana Mačić 26.11.2021. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivana Mačić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...