373 pregleda
Marina Božan u rubrici Odjeća i obuća od Marina Božan
Marka Calzedonia poznata je da proizvodi i prodaje kupaće kostime, tajice, čarape, hulahopke, gamaše, ...

Što mislite o njihovim proizvodima? Kvaliteta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Silvija Garić od Silvija Garić
Posjedujem calzedonia kupaći kostim i tajice i moram priznati da sam vrlo zadovoljna. Proizvodi su izrađeni od kvalitetnog materijala i iako su već mnogo puta nošeni izgledaju kao novi.
Makar su malo skuplji njihova kvaliteta i održivost svakako opravdavaju cijenu. Također moram napomenuti da imaju puno modela koji jako lijepo pristaju različitim tipovima tijela i svatko može pronaći nešto za sebe.
+11 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Obično kupujem u Calzedonija dućanu u outletu pa pronađem vrlo jeftine proizvode, a odlične kvalitete. Najčešće kupujem hulahopke (u boji kože i s točkicama od 8 dena te deblje zimske od 50 dena) po 10-20 kn. Moram priznati da su iznimno čvrste i ne unište se lako. Neke izdrže cijeli zimu sa skoro svakodnevnim nošenjem. Posjedujem i pidžame iz njihove kolekcije, no savjetujem da dobro odaberete materijal istih jer neke znaju biti neudobne. Zbog širokog asortimana kupaćih kostima mislim da bi svatko mogao pronaći onaj koji mu odgovara po izgledu, kvaliteti i cijeni.

Zaključno, isplati se kupovati u Calzedoniji, a ukoliko u blizini imate neki outlet s ovim dućanom, pronaći ćete puno proizvoda po niskim cijenama, a odlične kvalitete.
+8 glasa
Petra Doležal od Petra Doležal
odabran od Marina Božan
 
Najbolji odgovor
U trgovini Calzedonia često kupujem te imam samo pozitivna iskustva. Oduševljena sam njihovim kupaćim kostimima jer mogu pronaći odličnu kvalitetu za dobru cijenu. Osim toga, kupovala sam kod njih i donji veš te sam zadovoljna udobnošću i kvalitetom. Čula sam od drugih kako im je 100kn za grudnjak puno, no ja smatram kako za dobru kvalitetu i udobnost nije puno ni duplo. Naravno, poštujem svačije mišljenje te se može naći i jeftinije rublje ali sa smanjenom kvalitetom.

Slična pitanja

1 odgovor
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
3 odgovora
4 odgovora
4 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...