Ana Pilato u rubrici Kozmetika i estetika od Ana Pilato

Što koristiti za posjekotine, ogrebotine, žuljeve, osjetljivu i nadraženu kožu kada je zahvaćeno područje osjetljivo na dodir i teško dostupno za klasičnu kremu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

POSTOJI DERMOKOZMETIČKO RJEŠENJE ZA OŠTEĆENU I NADRAŽENU KOŽU CICAPLAST B5 OD SADA I U FORMI SPREJA

Da, ljudi se često suočavaju s ozljedama i oštećenjima kože poput ogrebotina, uboda insekata, žuljeva, iritacija nakon medicinskih i kozmetčkih tretmana i mnogih drugih. Brend La Roche-Posay nudi rješenje u obliku novog Cicaplast B5 spreja, koji ima snažan učinak – obnavlja kožu i ublažava osjećaj neugode za samo sat vremena.

Posjekotine, ogrebotine, žuljevi, osjetljiva i nadražena koža problemi su koji ljude prate tijekom cijelog života, od najranijeg djetinjstva do treće dobi. Tradicionalni tretmani u obliku krema koje se direktno nanose nisu uvijek odgovarajuće rješenje, jer zahvaćeno područje može biti osjetljivo na dodir i teško dostupno, uz rizik bakterijske kontaminacije. Imajući na
umu ove izazove, La Roche-Posay, dermokozmetički brend broj jedan u svijetu po preporuci dermatologa, predstavio je novi Cicaplast B5 sprej koji se jednostavno i lako nanosi, te trenutačno pruža olakšanje osjetljivoj i oštećenoj koži.

Radi se o spreju koji ne isušuje kožu i osmišljen je tako da poštuje ravnotežu mikrobioma, kolonije mikroorganizama koji prirodno žive na koži i utječu na njenu obrambenu moć, jer istraživanja pokazuju da zdravi mikrobiom ubrzava proces zacjeljivanja, kontrolira upalne procese i smanjuje rizik od infekcije. 

Ovaj novitet posjeduje trenutno umirujući učinak, oslobađa od osjećaja boli i nelagode, a ujedno i obnavlja kožu. Klinički je dokazano da ublažava iritacije i fizičke znakove ozljede i da poboljšava funkciju kožne barijere za 53% u roku od samo sat vremena nakon nanošenja. Također je utvrđeno da za samo 15 minuta smanjuje crvenilo za 24%, suhoću za 40% , a ljuštenja kože za 81%.

#UVIJEKUZMENE – NEVIDLJIVA TEKSTURA I BESKONTAKTNA APLIKACIJA

Cicaplast B5 sprej ne sadrži alkohol niti sastojke koji isušuju kožu. Namijenjen je i djeci i odraslima, a zbog hipoalergenih svojstava pogodan je i za najosetljivije osobe. Lagane je teksture, potpuno nevidljiv, brzo se upija i ne ostavlja trag. Najveća prednost je to što se može nanijeti i na teško dostupna mjesta zahvaljujući pumpici koji ga raspršuje na velikoj površini. Aplikacijom bez dodira oštećene kože također se smanjuje rizik od infekcije.

S obzirom na širok raspon ozljeda i oštećenja kože koje uspješno tretira, trenutno olakašanje koje pruža i činjenici da je namijenjen za sve generacije, Cicaplast B5 sprej zajedno s umirujućom kremom Cicaplast Baume B5, koja je namijenjena za obnovu osjetljive kože nakon iritacija, predstavlja komplementarno rješenje i idealan je da postane sastavni dio svake kućne ljekarne. Osobito može biti omiljen majkama kao SOS rješenje za niz situacija – od pelenskog osipa i uboda insekata do ogrebotina koje su sastavni dio odrastanja svakog djeteta.

CICAPLAST B5 LINIJA

Oštećena koža i posljedice koje ostaju kao bolan podsjetnik često dovode do gubitka samopouzdanja i psihičkih poteškoća kao što su tjeskoba ili depresija. Cicaplast B5 sprej klinički dokazano ublažava nelagodan osjećaj i potiče obnovu epiderme, zahvaljujući 5% Pantenola (poznatiji kao vitamin B5) trenutno umiruje kožu i smanjuje osećaj neugode, dok madecassoide potiče ponovnu epitelizaciju kože u svrhu smanjivanja vidljivosti ožiljaka. Ovaj moćni sprej može biti spasonosno rješenje kada se susrećete s problemom suhe, iritirane kože zbog dugog nošenja maski i čestog pranja ruku, ali pomaže i kod uboda insekata, iritacije kod beba, ogrebotina, posjekotina i herpesa do iritacija nakon
medicinskih i kozmetičkih intervencija i posljedica.

Pored novog Cicaplast B5 spreja, Cicaplast linija nudi rješenje za usne i druga oštećena, ispucala i nadražena područja u obliku obnavljajućeg balzama Cicaplast Levres. Ovaj balzam umiruje, štiti i obnavlja epidermis ispucalih i iritiranih usana i drugih područja zahvaljujući formuli s koncentracijom od 5% Pantenola i obogaćenim MP-lipidima, kao i aktivnim sastojcima za hidrataciju kože. Uz to, kao idealnu zaštitu za osjetljivu kožu, ne samo kod odraslih već i djece, Cicaplast linija predstavlja Cicaplast Baume B5 balzam koji umiruje i obnavlja suhu i nadraženu kožu, a posebno je namijenjen obnovi osjetljive kože nakon iritativnog dermatitisa i epidermalnih promjena.

Dodatne informacije o mikrobiomu i novom Cicaplast proizvodu koji je #UVIJEKUZMENE, pogledajte na službenoj stranici brenda La Roche-Posay.

  • Cicaplast B5 Sprej - preporučena maloprodajna cijena - 124,48 kn
  • Cicaplast Baume B5 balzam - preporučena maloprodajna cijena - 73,33 kn

 


O BRENDU LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay preporučuje 90.000 dermatologa širom svijeta, a njegova misija je da pruži bolji život osobama s osjetljivom kožom. Brend La Roche-Posay osnovao je farmaceut 1975. godine, a sada je prisutan u više od 60 zemalja. Nudi jedinstvenu liniju proizvoda za dnevnu njegu svih tipova kože i promiče dobru praksu njege kože koje su prilagođene svim kožnim problemima. Brend je, zbog njenih antioksidativnih i umirujućih svojstava, razvio formule sa ekskluzivnom vodom bogatom selenom, koja se upotrebljava i u La Roche-Posay termalnom centru. Proizvodi se razvijaju pomoću pažljivo odabranih sastojaka koji se miješaju u optimalnim koncentracijama. Uz to, proizvodi brenda La Roche-Posay
podvrgnuti su strogim kliničkim ispitivanjima, kako bi se utvrdilo koliko su učinkoviti i sigurni za upotrebu, čak i na osjetljivoj koži.

Slična pitanja

2 odgovora 270 👀
3 odgovora 366 👀
1 odgovor 665 👀
2 odgovora 614 👀
3 odgovora 3.0k 👀
1 odgovor 234 👀
5 odgovora 633 👀
1 odgovor 201 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...