127 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Muzika i ples od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
Zbog čega je poznata Mia Negovetić?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Ana S od Ana S [Proaktivan] (708 bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Jedan od, možda čak, najzapamćenijih nastupa ove talentirane mlade pjevačice bio je u kolovozu 2015. godine kada je otpjevala hrvatsku himnu Lijepa naša domovino, prilikom obilježavanja dvadesete godišnjice Oluje.

Slatkica Mia Negovetić je postala prepoznatljiva još kao djevojčica zahvaljujući sudjelovanju u RTL-ovom dječjem pjevačkom (natjecateljskom, tj. talent) show-u Zvjezdice. U navedenom show-u, koji se prikazivao na malim ekranima 2015. godine, je i odnijela pobjedu. Ova mlada pjevačica rođena u Rijeci, 5. listopada 2002. godine, proširila je svoju popularnost te postala prepoznatljiva diljem svijeta obradom pjesme Listen, svima dobro poznate, veličanstvene Beyoncé. Obrada je bila odlično prihvaćena od strane publike, a Mia se okušala te zadivila publiku sudjelovanjem u američkom show-u Little Big Shots

Miine obrade postigle su odličan uspjeh, njen talent je prihvaćen i prepoznat od strane publike, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta. 

Od autorskih pjesama, Na pola puta do svemira i Pusti su postigle sjajan uspjeh, a Mia je nastupala na Dori 2020. i 2021. godine s pjesmama When it comes to you (2020.) s kojom je završila na 2. mjestu te She is like a dream (2021); u pisanju obje pjesme pomogli su poznati švedski autori.

 

Slična pitanja

1 odgovor 141 pregleda
1 odgovor 48 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...