Mia Marijanović u rubrici Muzika i ples od
promjena rubrike od Znatko
Koji Vam je najbolji muzički spot od pjevačice Sare Renar?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Lovro Brčić od

Sara Renar spada, rekao bi, u jednu kategorija glazbenika koji te na prvo slušanje i gledanje videospota bace u razmišljanje, tj. promišljanje vlastitih misli npr. ''Ok, šta je ovo?'' i procesuiranje onoga što čovjek vidi i čuje prvi put. Ona je jedna od glazbenika koja je drugačija, ne dopušta si da se stopi s masom estrade već želi iskočiti iz nje, a opet dobiti publiku na svoju stranu te uperiti prstom na sebe, pokazujući drugačiju, moderniju glazbu.

Najviše mi se dojmio spot za pjesmu Šuti i pjevaj. Ne bih rekao da se je išlo s videospotom na vulgarnosti, već na prikazivanje nesavršenosti i ludost.

Link za Šuti i pjevaj:

 

+8 glasa
Antoneta Hrgović od

Sara Renar je zagrebačka glazbenica koju, osobno smatram, šira javnost Hrvatske još nije otkrila. U moru pop glazbe koja prati trendove i danas neizbježne narodne glazbe koja se među mladima najviše može čuti, Sara Renar donosi nešto novo na hrvatsku estradu. 

Najviše mi se svidio spot za pjesmu Tišina, a svidjela mi se i sama pjesma. Sviđa mi se što radi glazbu koja nas može zaokupiti, natjerati da stanemo na trenutak i poslušamo "što nam ima za reći". Slušajući i druge njezine pjesme, uvidjela sam da se bavi, usudila bih se reći, mnogim pitanjima modernog doba, od novca pa do unutarnjeg mira. Istraživajući sam također shvatila da je publici njen rad ugodno iznenađenje u svijetu glazbe u kojemu svaka pjesma nalikuje onoj prethodnoj, a obradovalo me što netko tko pokuša napraviti "nešto drugačije" dobiva podršku i odobravanje publike.

Ovo je link za pjesmu Tišina : 

Slična pitanja

3 odgovora 1.5k 👀
3 odgovora 4.4k 👀
1 odgovor 2.2k 👀
Nino Marić 17.08.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Nino Marić
1 odgovor 956 👀
4 odgovora 1.7k 👀
1 odgovor 370 👀
3 odgovora 469 👀
1 odgovor 249 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...