201 pregleda
Mia M. u rubrici Muzika i ples od Mia M. [Ekstraktivan] (7.5k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koji Vam je najbolji muzički spot od pjevačice Sare Renar?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Lovro Brčić od Lovro Brčić [Aktivan] (406 bodova)

Sara Renar spada, rekao bi, u jednu kategorija glazbenika koji te na prvo slušanje i gledanje videospota bace u razmišljanje, tj. promišljanje vlastitih misli npr. ''Ok, šta je ovo?'' i procesuiranje onoga što čovjek vidi i čuje prvi put. Ona je jedna od glazbenika koja je drugačija, ne dopušta si da se stopi s masom estrade već želi iskočiti iz nje, a opet dobiti publiku na svoju stranu te uperiti prstom na sebe, pokazujući drugačiju, moderniju glazbu.

Najviše mi se dojmio spot za pjesmu Šuti i pjevaj. Ne bih rekao da se je išlo s videospotom na vulgarnosti, već na prikazivanje nesavršenosti i ludost.

Link za Šuti i pjevaj:

 

+8 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.4k bodova)

Sara Renar je zagrebačka glazbenica koju, osobno smatram, šira javnost Hrvatske još nije otkrila. U moru pop glazbe koja prati trendove i danas neizbježne narodne glazbe koja se među mladima najviše može čuti, Sara Renar donosi nešto novo na hrvatsku estradu. 

Najviše mi se svidio spot za pjesmu Tišina, a svidjela mi se i sama pjesma. Sviđa mi se što radi glazbu koja nas može zaokupiti, natjerati da stanemo na trenutak i poslušamo "što nam ima za reći". Slušajući i druge njezine pjesme, uvidjela sam da se bavi, usudila bih se reći, mnogim pitanjima modernog doba, od novca pa do unutarnjeg mira. Istraživajući sam također shvatila da je publici njen rad ugodno iznenađenje u svijetu glazbe u kojemu svaka pjesma nalikuje onoj prethodnoj, a obradovalo me što netko tko pokuša napraviti "nešto drugačije" dobiva podršku i odobravanje publike.

Ovo je link za pjesmu Tišina : 

Slična pitanja

3 odgovora 1.4k pregleda
1 odgovor 153 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...