91 pregleda
Tomislav Gatara u rubrici Promet i vozila od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.2k bodova)

Koji ti je najbolji super auto što je predstavila Supercar Blondie na svom video kanalu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Tko je poznata Australka pravog imena Alex Hirschi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac [Megaktivan] (12.7k bodova)

Ovo su moja 3 najbolja:

1. Koenigsegg Agera RS

  • "Ovo je najnevjerojatnije iskustvo vožnje u mom životu." Tako je Blondie sažela svoj red u Koenigsegg Ageri RS. Bio je u vlasništvu popularnog online kolekcionara Dan_am_I, a ona je uživala u tome. Nije iznenađujuće budući da je Agera rekordno brzi stroj sposoban od 1360 KS i od 0 do 250 mph za oko trideset sekundi. Blondie je bila oduševljena izvedbom u jednom od samo 18 RS modela na planeti, i nije ni čudo što joj se svidjela ova vožnja.
2. Reventon Roadster
  • Dobiti rijetku vožnju je jedno, ali moći voziti jedan od samo jedan od 15 Reventon Roadstera na svijetu je nešto drugo. Blondie je imala sreće s Joeom Macari Cars London koji joj je omogućio ekskluzivnu vožnju u ovom automobilu, koji je opisala kao "mlazni lovac na kotačima". 6,5-litreni V-12 proizvodi 661 KS pri 8000 o/min i 487 lb-ft okretnog momenta pri 6000 o/min. Blondie nije mogla vjerovati u G-Force ovog automobila, koji je i dalje jedna od najzgodnijih vožnji u kojima se ikad bavila.
3.Devel Sixteen
  • Možda se ne nalazi uz Sally Ride, ali Blondie se može pohvaliti jednom povijesnom znamenitošću: ona je prva osoba koja je ikada vozila Devel Sixteen. Godinama se ovaj automobil smatrao gotovo mitom jer se ideja o superautomobilu s četverostrukim turbopunjačem od 12,3 l V6 od 5000 KS činila nemogućom. Ipak, 2018. Blondie ga je doista pokrenuo. Ona je bila jedina osoba osim proizvođača koja je to učinila i voljela je to. Vrag još nije pogodio, ali Blondie je dokazao da je vrlo stvaran za one koji sumnjaju.
To je to. Hvala na čitanju!

.

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k pregleda
3 odgovora 371 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...