Valentina Lukić u rubrici Kozmetika i estetika od
Što je i što sadrži CeraVe pjenasti proizvod za čišćenje lica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Lea Schmidt od
uređen od Lea Schmidt

Poštovani,

Svi proizvodi CeraVe su vrlo blagi, bez mirisa i imaju jednostavan sastav.
CeraVe često dobiva pečat odobrenja od dermatologa. Zapravo, u TODAY-ovom vodiču za sredstva za pranje lica koje preporučuju dermatolozi, CeraVe pjenasti čistač preferira dr. Patricia Wexler, koja radi s poznatim licima poput Rite Ore.

Prema  Dr.Mamelaku, CeraVe pjenušavo sredstvo za čišćenje lica ima nekoliko ključnih sastojaka koji ga izdvajaju iz paketa. Formula uključuje hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju, ceramide za zaštitu prirodne barijere kože i nikotinamid za umirivanje i pružanje protiv crvenila i protuupalno djelovanje.

 Ovo sredstvo za čišćenje je dizajnirano za normalnu do masnu kožu. Čisti i uklanja višak sebuma bez oštećenja zaštitne barijere kože. Nema nikakav specifičan miris; gel ne sadrži nikakve parfeme, što je definitivni plus. 

Krene li se s korištenjem proizvoda za čišćenje, to će se vidjeti na površini kože. Vaša koža prolazi fazu čišćenja i to može izazvati pojavu prištića. Ljudi će se prestati koristiti tim proizvodom jer će misliti da nije dobro za njihovo lice, ali  treba znati da postoji razlika između čišćenja i negativne reakcije na proizvod. Ako vam proizvod ne odgovara, pojavljivat će vam se prištići i druge nepravilnosti na mjestima na kojima ih niste nikada imali, koža će se perutati i moguće je javljanje svrbeža i peckanja.

Slična pitanja

5 odgovora 716 👀
1 odgovor 235 👀
3 odgovora 433 👀
4 odgovora 396 👀
2 odgovora 297 👀
1 odgovor 635 👀
2 odgovora 642 👀
1 odgovor 364 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...