267 pregleda
Valentina Lukić u rubrici Kozmetika i estetika od Valentina Lukić
Što je i što sadrži CeraVe pjenasti proizvod za čišćenje lica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Lea Schmidt od Lea Schmidt
uređen od Lea Schmidt

Poštovani,

Svi proizvodi CeraVe su vrlo blagi, bez mirisa i imaju jednostavan sastav.
CeraVe često dobiva pečat odobrenja od dermatologa. Zapravo, u TODAY-ovom vodiču za sredstva za pranje lica koje preporučuju dermatolozi, CeraVe pjenasti čistač preferira dr. Patricia Wexler, koja radi s poznatim licima poput Rite Ore.

Prema  Dr.Mamelaku, CeraVe pjenušavo sredstvo za čišćenje lica ima nekoliko ključnih sastojaka koji ga izdvajaju iz paketa. Formula uključuje hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju, ceramide za zaštitu prirodne barijere kože i nikotinamid za umirivanje i pružanje protiv crvenila i protuupalno djelovanje.

 Ovo sredstvo za čišćenje je dizajnirano za normalnu do masnu kožu. Čisti i uklanja višak sebuma bez oštećenja zaštitne barijere kože. Nema nikakav specifičan miris; gel ne sadrži nikakve parfeme, što je definitivni plus. 

Krene li se s korištenjem proizvoda za čišćenje, to će se vidjeti na površini kože. Vaša koža prolazi fazu čišćenja i to može izazvati pojavu prištića. Ljudi će se prestati koristiti tim proizvodom jer će misliti da nije dobro za njihovo lice, ali  treba znati da postoji razlika između čišćenja i negativne reakcije na proizvod. Ako vam proizvod ne odgovara, pojavljivat će vam se prištići i druge nepravilnosti na mjestima na kojima ih niste nikada imali, koža će se perutati i moguće je javljanje svrbeža i peckanja.

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
4 odgovora
2 odgovora
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...