126 pregleda
Iva Bašić u rubrici Kozmetika i estetika od Iva Bašić [Aktivan] (398 bodova)
Koje četkice za zube su najnježnije za zube? Koliko koštaju i gdje ih mogu kupiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (17.9k bodova)

Curaprox

krasi intenzivna i odvažna ružičasta boja koja će probuditi borca u vama. Vjerujem da ne moram pričati o kvaliteti Curaprox četkica za zube, a ako kojim slučajem još niste čule za njih proguglajte i pronaći ćete samo pozitivne komentare. Zbog toga ću se više usmjeriti na pastu za zube koja je za mene pravo otkriće.

Pasta ima miris i, pazi sad, okus gin tonica (naravno, bez alkohola) zbog kojeg će vam jutra sigurno biti veselija Sadrži sitne ružičaste čestice koje učinkovito uklanjaju plak i sve nečistoće koje nastanjuju usnu šupljinu i međuzubni prostor. Nježna je, ali učinkovita te odlično uklanja neugodan dah, čak i ako ste se prethodno počastile ćevapima s lukom (jer tko ne voli ćevape).

+6 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović [Ekstraktivan] (8.1k bodova)
Najbolje četkice za zube su Curaprox četkice. Na tržištu postoji nekoliko vrsta tih četkica ovisno o broju vlakan kojih na sebi imaju. Postoje čak četkice za zube za osobe sa fiksinim aparatićem za zube, dječje četkice i četkice za bebe. Cijena jedne četkice je 35,90kn. Ja ih osobno kupujem kada budu u Bipa ponudi tj. kada bude dentalni vikend i svi proizvodi za dentalnu higijenu na 30% popusta. Tada je najisplativije kupiti Curaprox četkice u pakiranju od 3 komada.
+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.3k bodova)
Definitivno iz osobnog iskustva, ali i iz razgovora sa drugim ljudima, mogu reći da su najbolje četkice koje možete koristiti Curaprox četkice za zube. Postoje razne vrste, za one sa više osjetljivim zubima i za one sa manje osjetljivim zubima. Cijena paketa od 3 četkice je otprilike 70-80 kuna, ali isplate se svake kune. Nevjerojatno su mekane i na taj način čuvaju caklinu, a pošteno operu zube. Možete ih kupiti u Konzumu ili u bilo kojem dućanu s kozmetičkim ili higijenskim proizvodima: https://www.konzum.hr/web/products/curaprox-ultra-soft-5460-cetkica-za-zube-3-1

Slična pitanja

1 odgovor 159 pregleda
4 odgovora 134 pregleda
1 odgovor 1.1k pregleda
4 odgovora 1.7k pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...