Iva Bašić u rubrici Kozmetika i estetika od
Koje četkice za zube su najnježnije za zube? Koliko koštaju i gdje ih mogu kupiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+19 glasa
Ivana Steković od

Curaprox

krasi intenzivna i odvažna ružičasta boja koja će probuditi borca u vama. Vjerujem da ne moram pričati o kvaliteti Curaprox četkica za zube, a ako kojim slučajem još niste čule za njih proguglajte i pronaći ćete samo pozitivne komentare. Zbog toga ću se više usmjeriti na pastu za zube koja je za mene pravo otkriće.

Pasta ima miris i, pazi sad, okus gin tonica (naravno, bez alkohola) zbog kojeg će vam jutra sigurno biti veselija :) Sadrži sitne ružičaste čestice koje učinkovito uklanjaju plak i sve nečistoće koje nastanjuju usnu šupljinu i međuzubni prostor. Nježna je, ali učinkovita te odlično uklanja neugodan dah, čak i ako ste se prethodno počastile ćevapima s lukom (jer tko ne voli ćevape).

+12 glasa
Mihaela Blažeka od
Definitivno iz osobnog iskustva, ali i iz razgovora sa drugim ljudima, mogu reći da su najbolje četkice koje možete koristiti Curaprox četkice za zube. Postoje razne vrste, za one sa više osjetljivim zubima i za one sa manje osjetljivim zubima. Cijena paketa od 3 četkice je otprilike 70-80 kuna, ali isplate se svake kune. Nevjerojatno su mekane i na taj način čuvaju caklinu, a pošteno operu zube. Možete ih kupiti u Konzumu ili u bilo kojem dućanu s kozmetičkim ili higijenskim proizvodima: https://www.konzum.hr/web/products/curaprox-ultra-soft-5460-cetkica-za-zube-3-1
+12 glasa
Laura Marjanović od
Najbolje četkice za zube su Curaprox četkice. Na tržištu postoji nekoliko vrsta tih četkica ovisno o broju vlakan kojih na sebi imaju. Postoje čak četkice za zube za osobe sa fiksinim aparatićem za zube, dječje četkice i četkice za bebe. Cijena jedne četkice je 35,90kn. Ja ih osobno kupujem kada budu u Bipa ponudi tj. kada bude dentalni vikend i svi proizvodi za dentalnu higijenu na 30% popusta. Tada je najisplativije kupiti Curaprox četkice u pakiranju od 3 komada.
+9 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

Curaprox četkice su bez sumnje jedne od najboljih (ako ne i najbolje) na hrvatskom tržištu. Budući da je oralna higijena važna za opće zdravlje, nepravilno četkanje zubi i upotreba pogrešnih alata za oralnu higijenu dovodi do negativnih posljedica.

Stoga je važno redovito prati zube koristeći mekanu četkicu s velikim brojem gusto raspoređenih, ravno rezanih vlakana, a Curaprox CS 5460 upravo je takva vrsta četkice.

Osim četkica, nikako ne smijemo zaboraviti koristiti i međuzubne četkice, koje jedine mogu očistiti plohe između dva zuba – gdje se nakuplja najviše bakterija, glavnih uzročnika karijesa i upale desni. 

Curaprox čak ima i prekrasne putne setove kako bi se mogli pravilno brinuti o zubima gdje god se nalazili. 

U setu se nalazi: 

Sve u svemu, Curaprox zaista ima bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda za njegu zubi te ga preporučujem svima jer je svima potrebna kvalitetna rutina kako bi bili dobrog oralnog zdravlja.

Slična pitanja

1 odgovor 642 👀
4 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 744 👀
1 odgovor 596 👀
1 odgovor 2.2k 👀
2 odgovora 423 👀
5 odgovora 754 👀
4 odgovora 3.5k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...