530 pregleda
Marko Vuljanić u rubrici Zdravlje i medicina od Marko Vuljanić [Aktivan] (289 bodova)
prikazano od Marko Vuljanić
Koje paste za zube su vam se pokazale kao najbolje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+7 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir [Megaktivan] (15.5k bodova)

Na današnjem tržištu postoji stvarno puno razno raznih pasti za zube od kojih je velika većina poznata široj javnosti. No, naravno postoji i određeni broj onih manje poznatih i popularnih koje također nisu zanemarive kada gledamo koja bi od njih bila najbolja. Naravno, nisu sve paste jednake, kako po cijeni, tako ni po kvaliteti.

Osobno, mogao bih vam preporučiti dvije vrste, odnosno dva različita proizvođača paste za zube. Prva od njih je Plidenta. To je pasta za zube koja dolazi u više razno raznih vrsti i tipova. Postoje Plidentine paste za slijedeće: za čišćenje i zaštitu od plaka, za osjetljive zube, sprečavanje nakupina kamenca... Druga pasta koju bih vam mogao preporučiti jest Colgate. U svijetu poznata marka pasti za zube jedna je od najbolji, ako ne čak i najbolja za široku uporabu, odnosno za skoro sve vrste zubi.

Marina Baričanec 24.12.2021. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.0k bodova) Što bi se dogodilo da progutam pastu za zube?
+6 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.3k bodova)

Najboljom pastom za zube mi se definitivno pokazala marka Mediblanc. Tu pastu za zube koristim zajedno sa Curaprox četkicama za zube (koje su najbolje četkice za zube koje možete kupiti) i jako sam zadovoljna. Možete ih kupiti na Notino.hr (https://www.notino.hr/search.asp?exps=mediblanc%20pasta). Ja sam dosad koristila Whitening-Herbal i Whitening, a planiram još probati i Healthy Gums i Sensi-Relief. Posebno mi se od njih svidjela Whitening jer jako lijepo izbijeli zube i ostane predivan osjećaj u ustima nakon pranja s njom.

+4 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (27.8k bodova)

Probala sam puno pasti za zube. Nemam nekih problema sa zubima, nisu mi osjetljivi i nisam imala karijes. No, bitno mi je imati pastu za zube koja neće oštetiti caklinu i koja daje izgled bijelih zubi.

Mnogo stomatologa preporuča Colgate pastu za zube zbog svojih učinkovitih svojstava. Tako se i ja većinom držim ove paste za zube, a najčešće kupujem

  • Colgate Gentle Whitening
S ovom pastom imam zdrave zube, ne brinem za neugodan miris, dostupne su u skoro svakoj trgovini, nema opasne kemijske spojeve i cjenovno je pristupačna.
+1 glas
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (17.9k bodova)

Curaprox paste za zube,meni najbolje.

U ponudi su 6 vrsti i boja tih pasti za zube. Iskreno sve su mi odlične.

Na ovoj stranici piše kojeg su okusa i koje boje,za šta su sve dobre i koliko štite naše zube - https://www.zdrav-osmijeh.com/curaprox-be-you-zubne-paste-s-karakterom-hr/

Ovdje sam naručila prošli put - https://www.mall.hr/zubne-paste/curaprox-be-you-aromatizirana-pasta-gin-tonic-90-ml-cetkica-5460

Ili ova ponuda - https://www.mall.hr/zubne-paste/curaprox-be-you-zubna-pasta-s-okusom-6-x-10-ml-cetkica-cs-5460

Slična pitanja

4 odgovora 134 pregleda
1 odgovor 104 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...