129 pregleda
Nino Marić u rubrici Softver od Nino Marić (15.5k bodova)

Što nudi Microsoft Teams Essentials za male tvrtke?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato (7.8k bodova)
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Microsoft je objavio da je dostupan Teams Essentials, prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke. Teams Essentials malim tvrtkama pruža povoljno rješenje za sastanke, koje podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju.

„Znamo koliko je proteklih 20 mjeseci bilo teško za male tvrtke. Morale su biti ekstremno fleksibilne da bi se prilagodile, i to često uz ograničen pristup alatima i tehnologijama,” komentirao je Jared Spataro, korporativni potpredsjednik Modern Work divizije u Microsoftu. „Teams Essentials napravljen je posebno da ispuni specifične potrebe malih tvrtki, omogućavajući im da napreduju u ovoj novoj eri poslovanja.“

Teams Essentials pruža brojne značajke za organizaciju profesionalnih sastanaka i suradnju, i to sve na jednom mjestu:

  • Neograničeni grupni sastanci trajanja do 30 sati
  • Sastanci na kojima sudjeluje do 300 ljudi
  • 10 GB pohrane u oblaku po korisniku

Teams Essentials također uključuje postojeće i  nove mogućnosti koje su dostupne u besplatnoj verziji Teamsa kako bi ispunio potrebe malih tvrtki:

  • Jednostavne pozivnice za koje je potrebna samo e-mail adresa. Korisnici se ne moraju prijaviti, logirati ili instalirati Teamse da bi sudjelovali na sastanku.
  • Uz integraciju Outlook kalendara, nova integracija Google kalendara* pojednostavljuje zakazivanje sastanaka u Microsoft Teamsima.
  • Profesionalni alati i mogućnosti za sastanke poput „predvorja za sastanke“, virtualnih pozadina, Together načina rada te titlova i reakcija uživo.
  • Uz uvijek dostupan chat u Microsoft Teamsima korisnici će uvijek biti u tijeku s kontekstom i imati kontinuitet komunikacije.
  • Moguće je brzo započeti projekt ili organizirati sastanak s bilo kime, dodjeljivati zadatke kolegama iz tima i kreirati ankete da se brzo dobiju povratne informacije, i to sve na jednom mjestu zahvaljujući novom obrascu za grupni chat za male tvrtke.

Prema LinkedIn podacima, broj oglasa za otvorena radna mjesta u malim i srednjim tvrtkama narastao je za 81,9% godišnje, u usporedbi s 1. studenim 2020. Male tvrtke više nego ikad trebaju fleksibilnost da zaposle ljude koji se nalaze na bilo kojoj lokaciji i tehnologiju koja otvara mogućnost novog stila rada za zaposlenike, kao što su sinkrona i asinkrona suradnja. Teams Essentials malim tvrtkama nudi povoljan način rada, suradnje i rasta. Korisnici mogu nabaviti Teams Essentials izravno putem Teams web stranice ili putem niza Microsoft partnera.

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 03.02.2022. pitanje u rubrici Softver od Nino Marić (15.5k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 21.09.2022. pitanje u rubrici Softver od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...