Nino Marić u rubrici Web Marketing od

Koje male tajne čuva poznati veliki tiktoker Dario Marčac?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Tko su najbolji hrvatski TikTok-eri?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+13 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

MALE TAJNE VELIKIH TIKTOKERA

Najavljujemo Adria Business Network #19 koji će se održat 15.12.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb. Događaj organiziraju i vode Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lea Kosović, vlasnica LOL Event Management (www.lol.hr).

Dario Marčac ima 26 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj.

Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se istaknuo kao jedan od najpopularnijih domaćih TikTokera. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 600.000 pratitelja koji konzumiraju njegov sadržaj. Vodi i kanale za nekoliko brendova koji su među prvima prepoznali snagu TikTok platforme koja je najbrže rastuća, a čiji je koncept drugačiji od Instagrama i Facebooka.

Kroz suradnju s brendovima vodi mrežu najutjecajnijih TikTokera u regiji. Dario se kao primjer spominje i u prvoj knjizi o TikToku koja je objavljena u Hrvatskoj te je u posljednje vrijeme gost mnogih konferencija, panela i podcasta, pa i Znatkovog stručnog intervjua, a između ostalog i kao najmlađi predavač na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Nakon panela s našim gostom, slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako bi se svi sudionici međusobno upoznali. Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora ovog događaja uživo, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska.
Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana delikatese.
Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Slična pitanja

2 odgovora 867 👀
Marina Baričanec 08.10.2021. pitanje u rubrici Web Marketing od Marina Baričanec
3 odgovora 2.0k 👀
3 odgovora 1.9k 👀
1 odgovor 675 👀
Marina Baričanec 26.06.2022. pitanje u rubrici Mediji od Marina Baričanec
1 odgovor 346 👀
1 odgovor 229 👀
4 odgovora 468 👀
1 odgovor 2.8k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...