84 pregleda
Nino Marić u rubrici Web Marketing od Nino Marić [Superaktivan] (1.6k bodova)

Koje male tajne čuva poznati veliki tiktoker Dario Marčac?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Tko su najbolji hrvatski TikTok-eri?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (14.3k bodova)
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

MALE TAJNE VELIKIH TIKTOKERA

Najavljujemo Adria Business Network #19 koji će se održat 15.12.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb. Događaj organiziraju i vode Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lea Kosović, vlasnica LOL Event Management (www.lol.hr).

Dario Marčac ima 26 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj.

Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se istaknuo kao jedan od najpopularnijih domaćih TikTokera. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 600.000 pratitelja koji konzumiraju njegov sadržaj. Vodi i kanale za nekoliko brendova koji su među prvima prepoznali snagu TikTok platforme koja je najbrže rastuća, a čiji je koncept drugačiji od Instagrama i Facebooka.

Kroz suradnju s brendovima vodi mrežu najutjecajnijih TikTokera u regiji. Dario se kao primjer spominje i u prvoj knjizi o TikToku koja je objavljena u Hrvatskoj te je u posljednje vrijeme gost mnogih konferencija, panela i podcasta, pa i Znatkovog stručnog intervjua, a između ostalog i kao najmlađi predavač na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Nakon panela s našim gostom, slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako bi se svi sudionici međusobno upoznali. Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora ovog događaja uživo, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska.
Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana delikatese.
Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Slična pitanja

NOVI ZNATKOV STRUČNI INTERVJU

Sanja Veletanlić

Sanja Veletanlić

Go2human Hub (Ljudomat)

Virtualna asistencija i outsourcing

[ Vidi sve intervjue ]

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

7.4k pitanja

12.2k odgovora

2.3k komentara

1.2k korisnika

...