168 pregleda
Nino Marić u rubrici Web Marketing od Nino Marić [Ekstraktivan] (5.9k bodova)

Kako je bilo na #19 Adria Business Network gdje je nastupio poznati tiktoker Dario Marčac?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koje male tajne čuva veliki tiktoker Dario Marčac?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.7k bodova)
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

TIKTOKER DARIO MARČAC GOSTOVAO NA 19. ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #19 ugostio je TikTok senzaciju s pola milijuna pratitelja Daria Marčaca na trećem, ujedno i posljednjem ABN-u u 2021. godini. Dario se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj, a i Znatko je prije nekoliko mjeseci napravio sa Dariom Znatkov stručni intervju.

Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Dario nam je dao i svoj osvrt na događaj:

„Gostovanje je bilo posebno zanimljivo jer su Lea i Barbara dobro proučile temu panela, postavljale kvalitetna pitanja i održavale opuštenu atmosferu za vrijeme trajanja cijelog eventa. Hvala Željki na pozivu i svima na izvrsnoj organizaciji i interaktivnom susretu!”

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska. Srebrni sponzor je ManpowerGroup. Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira. Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese. Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...