317 pregleda
Nino Marić u rubrici Web Marketing od Nino Marić

Kako je bilo na #19 Adria Business Network gdje je nastupio poznati tiktoker Dario Marčac?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koje male tajne čuva veliki tiktoker Dario Marčac?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

TIKTOKER DARIO MARČAC GOSTOVAO NA 19. ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #19 ugostio je TikTok senzaciju s pola milijuna pratitelja Daria Marčaca na trećem, ujedno i posljednjem ABN-u u 2021. godini. Dario se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj, a i Znatko je prije nekoliko mjeseci napravio sa Dariom Znatkov stručni intervju.

Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Dario nam je dao i svoj osvrt na događaj:

„Gostovanje je bilo posebno zanimljivo jer su Lea i Barbara dobro proučile temu panela, postavljale kvalitetna pitanja i održavale opuštenu atmosferu za vrijeme trajanja cijelog eventa. Hvala Željki na pozivu i svima na izvrsnoj organizaciji i interaktivnom susretu!”

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska. Srebrni sponzor je ManpowerGroup. Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira. Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese. Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Slična pitanja

3 odgovora
1 odgovor
Marina Baričanec 26.06.2022. pitanje u rubrici Mediji od Marina Baričanec
1 odgovor
2 odgovora
Marina Baričanec 08.10.2021. pitanje u rubrici Web Marketing od Marina Baričanec
1 odgovor
Ivan Gačić 28.09.2021. pitanje u rubrici Web Marketing od Ivan Gačić

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...