204 pregleda
Marija Miljević u rubrici Poslovanje od Marija Miljević

Kako je započela treća sezona Adria Business Network-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

DRAŽEN OREŠČANIN OTVORIO TREĆU SEZONU ADRIA BUSINESS NETWORK-A

Treća sezona Adria Business Network-a otvorena je predavanjem Dražena Oreščanina, partnera u tvrtki Poslovna inteligencija te Izvršnog direktora Udruge Glas Poduzetnika (UGP). Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. 

Cilj događaja Adria Business Network-a je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Dražen je o svom sudjelovanju na događaju rekao sljedeće:

„Bilo je opušeno i inspirativno, zanimljiva publika, razgovarali smo o brojnim temama iz spektra poduzetništva. Svakako treba podržati događaje ovakvog tipa koji potiču poduzetničku klimu u državi, zahvalan sam na pozivu te prilici da podijelim svoje poslovno iskustvo.“

Organizatorice i voditeljice o cijelom događaju imaju sljedeće mišljenje:

“Iznimno sam zadovoljna kako je proteklo otvaranje treće sezone našeg uspješnog događaja. Naš gost osvrnuo se na svoj poslovni put, dao nam važne poduzetničke lekcije, pričao o planovima UGP-a te svojoj kandidaturi za predsjednika HGK-a. U kratkim crtama, uživali smo. Najvažnija poruka za kraj bila je – dream big.”

...rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Lea Kosović, vlasnica LOL Event Managementa, osnivačica Adria Business Networka, a s kojom je Znatko već napravio intervju kao o mladoj poduzetnici u event industriji, za ovaj događaju je izjavila:

„Dražen je bio potpuno osvježenje za početak treće sezone. Jako me veseli sljedeće izdanje i drago mi je da sam novi dio ove lijepe poduzetničke priče.“

Tko su sponzori Adria Business Network-a?

  • Dijamantni partner događaja je A1.
  • Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
  • Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
  • Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek i Kazalište Planet Art.
  • Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Pratite Adria Business Network na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste saznali sve detalje u vezi održavanja sljedećeg događaja.

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...