117 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Sport i rekreacija od Mia Jelinčić (2.9k bodova)

Kako je završila treća sezona Utakmice života 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
prikazano od Znatko

Završena treća sezona Utakmice života

Kristijan Kopljar odigrao utakmicu života te osvojio ugovor karijere

Treća sezona nogometno-zabavnog formata Utakmica života završena je u subotu 4. lipnja 2022. utakmicom između polaznika showa i mlade U-20 reprezentacije Hrvatske. Na pulskom stadionu Aldo Drosina utakmica je završila rezultatom 2-1 i pobjedom mladih reprezentativaca, a proglašen je i pobjednik ove sezone Utakmice života. Po izboru stručnog stožera, najviše je pokazao i zaslužio potpis ugovora s NK Istra 1961 u vrijednosti 100.000 kuna na godinu dana dvadesetogodišnjak Kristijan Kopljar.

„Presretan sam i prije svega htio bih se zahvaliti svim svojim suigračima i stručnom stožeru što su naporno trenirali s nama. Treninzi su bili doista intenzivni, a bez njih to ne bi bilo moguće. Sada idem na kratki odmor pa onda nastavljam s treniranjem i nadam se boljoj budućnosti. Spreman sam za NK Istru i novu sezonu za 10-ak dana te se radujem novim izazovima.“ – izjavio je Kristijan Kopljar, ovogodišnji pobjednik Utakmice života i novi igrač NK Istre

Idejni začetnik projekta je Ivan Rukavina te ovim povodom rekao je: „Čestitam Kristijanu Kopljaru na pobjedi, uvjeren sam da Istra dobiva jednog vrlo zanimljivog mladog igrača koji ima velik prostor za napredak, a koji već sada može odgovoriti izazovima koji će se postaviti ispred njega. Zahvaljujem klubu partneru Istri što se priključio u Utakmici života, svim sponzorima, HNS-u te destinacijskim partnerima Arena Hospitality Grupi i turističkim zajednicama Medulina, Pule i Istre. Odluka da budemo u Istri definitivno je fantastičan potez i vjerujem da ćemo tu suradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Sretan i zadovoljan sam što smo odradili još jednu sezonu te što iz sezone u sezonu dižemo kvalitetu projekta u svim segmentima.“

Utakmicu su svojim dolaskom uveličali predsjednik HNS-a Marijan Kustić i savjetnik Zorislav Srebrić, dopredsjednik Mario Smodlaka, član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar i glavni instruktor Petar Krpan.

Utakmica života jedinstveni je koncept u kojem su sudjelovali nogometaši stari od 18 do 25 godina. Najboljih 30 treniralo je dva tjedna u kampu u Medulinu i pokušalo pokazati stožeru Roberta Jarnija zašto baš oni zaslužuju glavnu nagradu – potpis vrijednog ugovora s hrvatskim prvoligašem. Ova sezona Utakmice života kroz 7 epizoda gledatelje je vodila do finala prikazujući svakodnevne aktivnosti u kampu, naporne treninge, ali i trenutke zabave i opuštanja u hotelu Park Plaza Belvedere iz portfelja Arena Hospitality Group, koji su bili i partneri projekta. Kandidati su uživali u ljepotama predivnog dijela Hrvatske i nakon ovoga sa sobom zasigurno nose puno lijepih iskustava i uspomena vrijednih pamćenja.

Znatko medijski pokriva

eCommAwards 2023

MONEY MOTION 2023

Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva
WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023
Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...