Marija Miljević u rubrici Kompanije i karijere od

Kako je proteklo gostovanje prodajnog entuzijaste VEDRANA SORIĆA na 18. ADRIA BUSINESS NETWORKU?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

PRODAJNI ENTUZIJAST VEDRAN SORIĆ GOSTOVAO NA 18. ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #18 - Gost: Vedran Sorić

Adria Business Network #18 ugostio je prodajnog entuzijasta i konzultanta Vedrana Sorića na svom drugom ovosezonskom druženju. Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa (www.lol.hr) u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Vedran nam je dao osvrt na cijeli događaj:

„Oduvijek sam smatrao i smatrat ću da ovakvih evenata gdje se prenosi znanje nikada dosta. Stoga moja poruka bi bila da isto kao što je svatko od nas individua, tako su i naši kupci. Ako vas kupci ne prihvaćaju kao ono što jeste, možda niste idealan prodavač za njih. Možete li dio toga naučiti kako biste smanjili tu razliku – MOŽETE. Možete li se prilagoditi većini situacija i ljudi te biti fleksibilni u svom nastupu – MOŽETE. Na kraju krajeva, to je ono što pravi profesionalci rade. No, možete li to postići u 100% slučajeva – vjerojatno DA kada biste se jako potrudili, no pitanje je ŽELITE LI.“

Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka o svemu ima sljedeće mišljenje:

“Izvrsna energija i predavanje potkrijepljeno konkretnim primjerima. Publika je također ostala oduševljena jer ih je Vedran uključio u interakciju. Po prvi puta smo imali umrežavanje uz Sana delikatese u kojima su svi prisutni mogli uživati. Jedna predivna večer koja nas je motivirala da nastavimo dalje s istim entuzijazmom.”

  • Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska.
  • Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
  • Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
  • Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese.
  • Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko. :)

Pratite Adria Business Network na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste saznali sve detalje u vezi održavanja sljedećeg događaja.

Slična pitanja

1 odgovor 279 👀
1 odgovor 278 👀
1 odgovor 393 👀
1 odgovor 191 👀
5 odgovora 1.7k 👀
Ivana Mačić 04.12.2015. pitanje u rubrici Poslovanje od Ivana Mačić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...