83 pregleda
Marija Miha u rubrici Poslovanje od Marija Miha [Ekstraktivan] (5.2k bodova)

Kako je proteklo gostovanje prodajnog entuzijaste VEDRANA SORIĆA na 18. ADRIA BUSINESS NETWORKU?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (28.5k bodova)

PRODAJNI ENTUZIJAST VEDRAN SORIĆ GOSTOVAO NA 18. ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #18 - Gost: Vedran Sorić

Adria Business Network #18 ugostio je prodajnog entuzijasta i konzultanta Vedrana Sorića na svom drugom ovosezonskom druženju. Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa (www.lol.hr) u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Vedran nam je dao osvrt na cijeli događaj:

„Oduvijek sam smatrao i smatrat ću da ovakvih evenata gdje se prenosi znanje nikada dosta. Stoga moja poruka bi bila da isto kao što je svatko od nas individua, tako su i naši kupci. Ako vas kupci ne prihvaćaju kao ono što jeste, možda niste idealan prodavač za njih. Možete li dio toga naučiti kako biste smanjili tu razliku – MOŽETE. Možete li se prilagoditi većini situacija i ljudi te biti fleksibilni u svom nastupu – MOŽETE. Na kraju krajeva, to je ono što pravi profesionalci rade. No, možete li to postići u 100% slučajeva – vjerojatno DA kada biste se jako potrudili, no pitanje je ŽELITE LI.“

Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka o svemu ima sljedeće mišljenje:

“Izvrsna energija i predavanje potkrijepljeno konkretnim primjerima. Publika je također ostala oduševljena jer ih je Vedran uključio u interakciju. Po prvi puta smo imali umrežavanje uz Sana delikatese u kojima su svi prisutni mogli uživati. Jedna predivna večer koja nas je motivirala da nastavimo dalje s istim entuzijazmom.”

  • Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska.
  • Srebrni sponzor je ManpowerGroup.
  • Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.
  • Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese.
  • Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko. :)

Pratite Adria Business Network na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste saznali sve detalje u vezi održavanja sljedećeg događaja.

Slična pitanja

1 odgovor 218 pregleda
1 odgovor 59 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...