355 pregleda
Ana Primorac u rubrici Kupovina od Ana Primorac (5.3k bodova)

Što je poznato "Crno jaje" najbolje ikad ponudilo za grupnu kupovinu? Koja ponuda Crnog jajeta e bila najbolja? Možda bi ju trebalo ponoviti. :)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak (29.9k bodova)

Crno Jaje jest portal koji nudi mogućnost kupnje izleta, putovanja, različitih društvenih aktivnosti uz popuste i super ponude. 

Crno Jaje by Pravi klik d.o.o.

Kada je radi o njihovim najboljima ponudama teško je izdvojiti samo njih nekoliko jer su kategorije ponuda drugačije. U nekoliko hrvatskih gradova vi možete pronaći neke zanimacije za sebe (kuglanje, karting, sport...) ili se možete opustiti u nekom wellness centru. S obzirom na vaše želje Crno Jaje vam nudi ponude s čak do 80% popusta

Neke od njihovih najboljih ponuda su putovanja za dvije odrasle osobe na nekoliko dana, a djeca do osam godina starosti mogu ići besplatno. Također, ponuda za karting u kojoj vam se iznos smanjuje s obzirom na broj osoba i vožnji koje odaberete jest vrlo isplativa. Isto tako, možete pronaći i vrlo jeftina jednodnevna ili dvodnevna putovanja u kojima vam je cijena niža ako na putovanje ide više osoba (https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/44260). 

Jedne od boljih ponuda su im one u kojima je cijena za više osoba puno jeftinija, a ponuda uključuje i neke dodatne pogodnosti. Npr. kuglanje (https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/44046)

Ako pazite na popuste i odlučite se na neku od ponuda, uložite malo vremena na traženje po portalu i naći ćete savršene grupne ponude koje bi vam mogle odgovarati prema kvaliteti i cijeni.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Nino Marić 04.07.2022. pitanje u rubrici Kupovina od Nino Marić (15.8k bodova)
2 odgovora
Lovro Gorup 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup (4.4k bodova)
1 odgovor
Nikolina Šrajbek 18.08.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Nikolina Šrajbek (71.5k bodova)
4 odgovora
Zoran Jurić 04.12.2014. pitanje u rubrici Kupovina od Zoran Jurić (8.6k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...