159 pregleda
Ana Primorac u rubrici Kupovina od Ana Primorac (4.0k bodova)

Što je poznato "Crno jaje" najbolje ikad ponudilo za grupnu kupovinu? Koja ponuda Crnog jajeta e bila najbolja? Možda bi ju trebalo ponoviti. :)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak (11.9k bodova)

Crno Jaje jest portal koji nudi mogućnost kupnje izleta, putovanja, različitih društvenih aktivnosti uz popuste i super ponude. 

Crno Jaje by Pravi klik d.o.o.

Kada je radi o njihovim najboljima ponudama teško je izdvojiti samo njih nekoliko jer su kategorije ponuda drugačije. U nekoliko hrvatskih gradova vi možete pronaći neke zanimacije za sebe (kuglanje, karting, sport...) ili se možete opustiti u nekom wellness centru. S obzirom na vaše želje Crno Jaje vam nudi ponude s čak do 80% popusta

Neke od njihovih najboljih ponuda su putovanja za dvije odrasle osobe na nekoliko dana, a djeca do osam godina starosti mogu ići besplatno. Također, ponuda za karting u kojoj vam se iznos smanjuje s obzirom na broj osoba i vožnji koje odaberete jest vrlo isplativa. Isto tako, možete pronaći i vrlo jeftina jednodnevna ili dvodnevna putovanja u kojima vam je cijena niža ako na putovanje ide više osoba (https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/44260). 

Jedne od boljih ponuda su im one u kojima je cijena za više osoba puno jeftinija, a ponuda uključuje i neke dodatne pogodnosti. Npr. kuglanje (https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/44046)

Ako pazite na popuste i odlučite se na neku od ponuda, uložite malo vremena na traženje po portalu i naći ćete savršene grupne ponude koje bi vam mogle odgovarati prema kvaliteti i cijeni.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Lovro Gorup 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup (3.4k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...