82 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Web Poslovanje od Mia Jelinčić (2.1k bodova)

Kakva je digitalna platforma za kupovinu ShopGuru.hr?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (77.9k bodova)
prije prikazano od Znatko

Novo: ShopGuru.hr pretraživač za kupnju online, najbolje web trgovine na jednom mjestu

Pristup kupnji jedinim klikom, jednostavna pretraga, brz i jednostavan pregled najvažnijih informacija i savjeta o proizvodu, niz kategorija od doma, vrta, ureda, automobila, …, – veliko olakšanje za online šopingholičare i dodatni kanal prodaje za web trgovine

Najnovija istraživanja pokazuju da više od 81% kupaca provodi online istraživanje prije kupnje proizvoda, pa čak i ako potrošači radije završnu kupnju obavljaju u fizičkim trgovinama, najprije pretražuju po internetu. Najčešće je pravilo, što više novca kupac planira potrošiti na proizvod, dulje će tražiti najbolje ponude na internetu.

Na valu ovih trendova u lipnju 2022. je lansiran ShopGuru, nova, jedinstvena platforma na digitalnom tržištu. Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućava brz i jednostavan pristup najboljim ponudama iz raznih online trgovina s već više od stotinu integriranih web shopova te stotinu različitih brandova, a taj broj se iz dana u dan povećava.

Veliko olakšanje trgovcima i kupcima

“Naš cilj je s jedne strane pomoći kupcima potrošačima prilikom pretrage, provesti ih kroz cjelovitu ponudu i savjetovati, dok sa druge strane brendovima i trgovcima poboljšavamo posao prezentirajući proizvode na moderan i tražen način te im time dovodimo aktivne kupce. Hrvatsko e-commerce tržište eksplodiralo je posljednjih godina. Tvrtke pojačano ulažu u web shopove i prelaze s fizičkih prodajnih mjesta na online trgovinu. Posao postaje dodatno kompleksan s novim politikama privatnosti, automatizacijom i novim modelima promocije. Trgovci stalno mijenjaju akcije, pa ova platforma olakšava život svim stakeholderima i trgovcima”, poručuje Igor Francuz, voditelj poslovnog razvoja ShopGuru.hr-a.

Najbrže do proizvoda

Od bijele tehnike i potrošačke elektronike, preko auto guma i auto opreme, pa do modnih proizvoda i hrane – ShopGuru nudi sve, pa je i neizostavno mjesto za online korisnike prije svake online kupnje.

Proizvodi se pretražuju po logičnim kategorijama ili ključnim riječima, korisnici tako najbrže dolaze do traženih proizvoda, uspoređuju cijene, čitaju recenzije i odabiru onaj koji naviše odgovara njihovim preferencijama, nakon čega mogu krenuti u kupnju na web shopu.

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Marko Radić (7.1k bodova)
2 odgovora
Lovro Gorup 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup (3.4k bodova)
Znatko medijski pokriva

Zagreb, 29. i 30.11. 2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

GAME CHANGERPrva poslovna gaming i metaverse konferencija

Zagreb, 01.12.2022.

KOTIZACIJE
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

14.8k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...