Mia Jelinčić u rubrici Web Poslovanje od Mia Jelinčić

Kakva je digitalna platforma za kupovinu ShopGuru.hr?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Novo: ShopGuru.hr pretraživač za kupnju online, najbolje web trgovine na jednom mjestu

Pristup kupnji jedinim klikom, jednostavna pretraga, brz i jednostavan pregled najvažnijih informacija i savjeta o proizvodu, niz kategorija od doma, vrta, ureda, automobila, …, – veliko olakšanje za online šopingholičare i dodatni kanal prodaje za web trgovine

Najnovija istraživanja pokazuju da više od 81% kupaca provodi online istraživanje prije kupnje proizvoda, pa čak i ako potrošači radije završnu kupnju obavljaju u fizičkim trgovinama, najprije pretražuju po internetu. Najčešće je pravilo, što više novca kupac planira potrošiti na proizvod, dulje će tražiti najbolje ponude na internetu.

Na valu ovih trendova u lipnju 2022. je lansiran ShopGuru, nova, jedinstvena platforma na digitalnom tržištu. Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućava brz i jednostavan pristup najboljim ponudama iz raznih online trgovina s već više od stotinu integriranih web shopova te stotinu različitih brandova, a taj broj se iz dana u dan povećava.

Veliko olakšanje trgovcima i kupcima

“Naš cilj je s jedne strane pomoći kupcima potrošačima prilikom pretrage, provesti ih kroz cjelovitu ponudu i savjetovati, dok sa druge strane brendovima i trgovcima poboljšavamo posao prezentirajući proizvode na moderan i tražen način te im time dovodimo aktivne kupce. Hrvatsko e-commerce tržište eksplodiralo je posljednjih godina. Tvrtke pojačano ulažu u web shopove i prelaze s fizičkih prodajnih mjesta na online trgovinu. Posao postaje dodatno kompleksan s novim politikama privatnosti, automatizacijom i novim modelima promocije. Trgovci stalno mijenjaju akcije, pa ova platforma olakšava život svim stakeholderima i trgovcima”, poručuje Igor Francuz, voditelj poslovnog razvoja ShopGuru.hr-a.

Najbrže do proizvoda

Od bijele tehnike i potrošačke elektronike, preko auto guma i auto opreme, pa do modnih proizvoda i hrane – ShopGuru nudi sve, pa je i neizostavno mjesto za online korisnike prije svake online kupnje.

Proizvodi se pretražuju po logičnim kategorijama ili ključnim riječima, korisnici tako najbrže dolaze do traženih proizvoda, uspoređuju cijene, čitaju recenzije i odabiru onaj koji naviše odgovara njihovim preferencijama, nakon čega mogu krenuti u kupnju na web shopu.

Slična pitanja

1 odgovor 613 👀
2 odgovora 322 👀
2 odgovora 1.3k 👀
Lovro Gorup 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
2 odgovora 325 👀
1 odgovor 216 👀
1 odgovor 374 👀
1 odgovor 340 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...