Monika Kiris u rubrici Web Poslovanje od

Što nudi četvrta CRO Commerce konferencija 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Web::Edukacija od
odabran od Hrvoje Hladnik
 
Najbolji odgovor

Saznajte najnovije eCommerce trendove na četvrtoj CRO Commerce 2022 konferenciji u organizaciji trgovaca

Foto: CRO commerce

Posljednjih nekoliko godina, eCommerce je doživio velik rast u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskoj gdje se sve više ljudi okrenulo online kupovini. Kakve promjene su se dogodile najbolje zna Udruga eCommerce Hrvatska koja već godinama provodi najveće eCommerce istraživanje u Hrvatskoj gdje kupce ispituje o njihovim navikama kupovanja na internetu. Istraživanje se provodi u suradnji s članovima udruge, a prošle godine je sudjelovalo više od 4.000 ispitanika. 

Rezultati ovogodišnjeg istraživanja će se predstaviti na eCommerce konferenciji CRO Commerce powered by Paket24, koja će se održati 7. listopada 2022. godine u zagrebačkom Krašu.   

Ovo je četvrta po redu konferencija u organizaciji trgovaca, a osim prezentacije rezultata istraživanja možete poslušati predavanja i panele na kojima će sudjelovati brojni eCommerce stručnjaci iz Hrvatske i regije. 

Okrenimo se budućnosti

Tema ovogodišnje konferencije je “Experience the future” kojom se želi motivirati sudionike da se okrenu prema budućnosti i educirati ih za sve što ona donosi u svijetu online prodaje.  

Za većinu eCommerce trgovaca, pandemija je donijela pozitivne rezultate i ovo je pravi trenutak da trgovci razviju svoje online poslovanje i primjene sve promjene koje su se dogodile u potrošačkim navikama. 

Rezervirajte 7.10.2022. za cjelodnevni eCommerce program i party za sve sudionike 

Foto: Marcel MajsanKonferenciju će otvoriti predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska Marcel Majsan koji će predstaviti ovogodišnje istraživanje navika online kupaca. Nakon uvodnog dijela, predavanja će se podijeliti na dvije pozornice gdje ćete moći saznati koja je tajna uspjeha velikih webshop-ova, kako odabrati najbolju dostavnu službu za svoje poslovanje, koji su najnoviji marketinški trendovi u eCommerce-u i kako se oglašavaju hrvatski webshop-ovi. 

Neće biti izostavljene ni goruće ovogodišnje teme o uvođenju eura i promjenama u Google Analytics-u pa savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme jer je broj sudionika ograničen dok Znatko svojim čitateljima omoguće jeftiniju cijenu ulaznice

Vidimo se!

Slična pitanja

2 odgovora 328 👀
1 odgovor 400 👀
2 odgovora 325 👀
4 odgovora 471 👀
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Marko Radić
2 odgovora 313 👀
1 odgovor 427 👀
1 odgovor 187 👀
5 odgovora 3.5k 👀
11.12.2013. pitanje u rubrici Kupovina od i_mark
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...