265 pregleda
Marija Miljević u rubrici Mobitel od Marija Miljević

Kakve su slušalice POCO Buds Pro Genshin Impact Edition?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Prve slušalice POCO Buds Pro Genshin Impact Edition su danas najupečatljivije iskustvo slušanja

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition posebno su dizajnirane za obožavatelje Genshin Impacta. Od trenutka kada se slušalice uključe, obožavatelji će čuti poznate glasovne obavijesti legendarnog lika Klee-a. Samo ih izvucite iz futrole inspirirane Klee-ovim ruksakom, umetnite u ušne školjke te uronite u igru.

Kao jedan od prvih POCO AIoT proizvoda, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition koriste umjetnu inteligenciju za automatsku prilagodbu postavki poništavanja buke na temelju razine buke u okruženju i dnevne rutine korisnika. Bez obzira radi li se o uživanju u glazbi, dobrom druženju s prijateljima ili užurbanom sastanku, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition pružaju najbolju kvalitetu zvuka i najprikladniji ANC način rada za korisnika. Zahvaljujući naprednom AI algoritmu, tijekom poziva svaka slušalica može pružiti oštar i jasan zvuk, čak i u najbučnijim okruženjima.

Za hardcore audio performanse, svaki zvuk koji se isporučuje je dotjeran i usavršen od strane audio profesionalaca kako bi se stvorilo dinamično zvučno iskustvo. Sve - od audioknjiga do rock opera - predstavljeno je oštrim i jasnim zvukom. Kompozitni dinamički drajver od 9 mm jamči da korisnik dobiva pristup obradi zvuka na najprofesionalnijoj razini i najautentičnijem i detaljnijem zvuku. I da nikada ne propustite ni jedan ritam, značajka detekcije slušalica u uhu pauzira zvuk čim se one izvade. Uređaj je također IPX4 vodootporan, čime se sprečavaju oštećenja od kiše, znoja i prskanja.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition stvorene su za neprekidan zvučni doživljaj. Futrola za punjenje ima autonomiju do 28 sati[1], a slušalice se mogu napuniti u roku od 10 minuta. Kućište za punjenje može se puniti bežično, kao i slušalice, koje su pune za oko sat vremena. Slušalice se mogu povezati s dva uređaja, omogućujući korisnicima neometani prijelaz između izvora. To znači da prebacivanje između pametnog telefona i prijenosnog računala za pridruživanje sastanku nikada nije bilo lakše.

POCO Buds Pro Genshin Impact Edition bit će dostupan za kupnju po cijeni od €69.

___
[1] Ukupno trajanje baterije s futrolom za punjenje, isključeno poništavanje buke, 50% glasnoće, AAC kodirano.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
1 odgovor
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
1 odgovor
2 odgovora
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...