336 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od Mia Jelinčić
uređen od Znatko

Koji su najbolji skin care trendovi 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Otkrivamo predvodnike najnovijih skin care trendova

Skin minimalizam, inovativne formule, biosintetički aktivni sastojci, ekološki i etički pristup – Belodore stručnjaci otkrivaju najnovije beauty trendove

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Novi trendovi njege kože naglasak sve više stavljaju na zdravlje. U fokus su, zahvaljujući pandemiji, proizvodi koji hlade, smiruju kožu nadraženu nošenjem maske, zagađenjem ili stresom.

Kombinacija naprednih sastojaka i inovativnih formula, koje gađaju specifične probleme s kožom, glavne su značajke legendarnog brenda vrhunske kozmetike Dr. Barbara Sturm. Wellness pristupom bez agresivnih tretmana i sastojaka kožu tretira kao vitalni organ, a rezultat je mladenački zdrav izgled. Glavni sastojak u preparatima je tušt, snažan antioksidans, kojeg mnogi još nazivaju „fontanom mladosti“ jer ubrzava zacjeljivanje, ima protuupalna svojstva i odlična je zaštita od slobodnih radikala.

Kao i u modi, ekologija i održivost su ključni elementi novih beauty trendova. Konzumenti žele prirodne sastojke laboratorijski dokazane učinkovitosti, dok se istovremeno biotehnologija smatra ključem održivih formula. Laboratorijski se kreiraju biosintetički aktivni sastojci, koji su u prirodnom svijetu ugroženi, i tako se izbjegava iscrpljivanje prirodnih resursa bez smanjenja učinkovitost.

Prvi brend koji je primijenio tehnologiju za biljnu staničnu ekstrakciju u kozmetičke svrhe je Swiss Perfection. Sastojci koje koriste su derivirani iz korijena perunike, biljke poznate po antioksidativnim svojstvima. Preparati štite stanice od preuranjenog starenja i oštećenja koje uzrokuju slobodni radikali, stimuliraju stanični metabolizam i intenziviraju proizvodnju kolagena.

Konzumenti beauty proizvoda sve više inzistiraju i na njihovoj etičnosti. Jedan od vrhunskih niche brendova utemeljenih na znanosti, koji ne koristi životinjske materijale, paraben ni mineralna ulje, a također se može naći u Belodore ponudi je Margy’s Monte Carlo. Ključan sastojak Margy’s kozmetike proizvodi se u švicarskom laboratoriju i najbolji je primjer biomimetičke formule. Cilja uzrok degradacije kože, štiti je i prevenira starenje pa koža ostaje svježa, a lice zadržava volumen i toničnost.

Belodore je najveća regionalne trgovina niche parfema. Uz unikatne parfeme u ponudi zagrebačke parfumerije, koja plijeni otmjenošću i toplinom, ima i skin care kozmetiku vrhunskih niche brendova te luksuzne svijeće i mirise za interijere. U ponudi 40-ak pažljivo odabranih brendova nadasve se ističu imena kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy’s. Vrhunski proizvodi ovih brendova mogu se isprobati i kupiti u Belodore parfumeriji, dok se Dr. Barbara Sturm kozmetika može naručiti i putem belodore.hr online trgovine.

Ivana Mačić od Ivana Mačić
A da li kvaliteta ovih skin care proizvoda odgovara cijenama ovih proizvoda?

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
4 odgovora
Ivana Basar 09.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar
4 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...