Mia Jelinčić u rubrici Financije od

Kakve mogućnosti kredita s 0% kamata nudi Addiko banka u lipnju 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Još samo do kraja lipnja 2022. Addiko omogućuje kredit sa 0% kamata

Nakon što je u svibnju 2022. prva u Hrvatskoj predstavila brzi kredit sa 0% kamata, ovu jedinstvenu ponudu Addiko banka je produžila do kraja lipnja 2022. kako bi novim klijentima omogućila da se uvjere u jednostavnost i brzinu odobravanja kredita i to – potpuno besplatno

U periodu od mjesec dana otkako je predstavila svoj poslovni zaokret te se pozicionirala kao vodeća specijalistička banka za brze kredite, Addiko banka je utrostručila prosječni mjesečni broj novih klijenata za gotovinske kredite, dok je prosječan tjedni broj zahtjeva za gotovinske kredite povećan za 35% u odnosu na prva četiri mjeseca 2022. godine.

„Iako je dio građana u početku bio nepovjerljiv prema kreditu sa 0% kamata, nakon desetak  dana interes je počeo značajnije rasti pa smo, ohrabreni pozitivnim trendom i ukazanim povjerenjem građana, odlučili produžiti ponudu do kraja lipnja i svima koji još nisu stigli ostvariti ovu jedinstvenu ponudu omogućiti da nas bolje upoznaju“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke te dodao kako ovi rezultati potvrđuju da je smjer Addiko banke da postane prvi izbor za brze kredite itekako smislen.

Građani koji još nisu klijenti Addiko banke te zatraže beskamatni kredit u iznosu od 10.000 kuna, tijekom dvije godine vratit će jednako toliko - 10.000 kuna – i niti kunu više. Nije potrebno prebaciti primanja te nema nikakvih posebnih uvjeta niti dodatnih troškova. Osim u poslovnici, kredit je moguće zatražiti i online te odmah dobiti informativni odgovor, a uz pomoć video bankara i odraditi cijeli kreditni proces do potpisivanja ugovora o kreditu, koji se zaključuje u poslovnici.  

Ovom netipičnom ponudom, kao i osvježenom tržišnom komunikacijom i novim brend karakterom, hrčkom Oskarom, Addiko banka se predstavlja građanima i malim poduzetnicima kao prvi izbor za brze kredite kada god i gdje god im je potreban dodatan financijski poticaj.

_______

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita: uvjeti vrijede za zahtjeve predane do 30.6. i kredit ugovoren u roku od 15 dana nakon predaje zahtjeva, za iznos od 10.000 HRK, na rok od 2 godine, ako pri podnošenju zahtjeva nemate nijedan ugovoreni proizvod banke. Za iznos kredita od 10.000 HRK te 100 % popusta na redovnu kamatnu stopu, NKS i EKS iznose 0 %; uz rok otplate od 2 godine i bez troškova obrade kredita, mjesečno plaćate anuitet u iznosu416,67 HRK. Ukupni iznos za otplatu je 10.000 HRK.

Mila Validžić od
Ovo mi se čini kao ponuda iz snova. Da li ste probali?‌

Slična pitanja

1 odgovor 373 👀
1 odgovor 317 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...