Borna Matić u rubrici Odnosi i veze od
Dolazi nam svima ljeto, sunce, more, plaža....

Evo pitanja kojeg tu nema: Kako prići i upoznati djevojku na plaži, uz more...?
Nino Marić od
Najbolje je na plažu doći sa djevojkom s kojom si u vezi ;)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Ana Nera Horvat od
Na ovo pitanje postoji pregršt odgovora! Prva situacija je nekako najpoznatija a to je prilazak djevojci u kafiću (beach baru ako je smješten na plaži) uz poznatu rečenicu: "mogu/smijem li te počastiti pićem?" Iduće alternative se odnose na situacije u kojima se dečko nalazi u društvu, a želi prići djevojci "neopaženo". U takvim situacijama uvijek je vrijedan poziv: "nedostaje nam osoba za odbojku/picigin/kartanje, želiš li nam se pridružiti?" Na taj način manji je pritisak jer je djevojka ipak pozvana u društvo te se samo upoznavanje odvija ležernije nego u situaciji 1:1.

Iduća ideja je za prilazak djevojci 1:1. Djevojci se može prići na način da je se zamoli da mjeri vrijeme potrebno, primjerice, da se otpliva do bova i natrag ili koliko dugo se može izdržati pod vodom. No, ipak najjednostavniji način je prići djevojci, predstaviti se i izraziti želju za upoznavanjem. Samo hrabro i sretno!
+5 glasa
Lucija Radić od
Pa mislim da ima dosta nacina onak prvo da si blize njoj negdje da vidis ako ona ode u bar odes i ti mozda ako naravno nema decka prides joj tak nekak počastis sa cugom ili ono ako je u vodi sa frendicama a ti sa frendovima i igrate picigin slucajno baci lopticu prema njoj pa da ti doda ili nezmam jel to jako cudno al odi joj po sladoled mozda ak se u ekipama onda da se priključite pa zajedno igrate kartate nesto a ako je sa roditeljima a ti sa ekipom mos isto ako vam se hoce prikljucit a situacija da ste oboje sami ili oboje sa roditeljima neznam budi izravan pitaj jel za cugu ili nes U svakom slucaju puno srece

Slična pitanja

2 odgovora 5.7k 👀
5 odgovora 3.0k 👀
5 odgovora 1.8k 👀
Zoran Jurić 09.05.2014. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Zoran Jurić
3 odgovora 762 👀
3 odgovora 2.4k 👀
1 odgovor 444 👀
1 odgovor 410 👀
6 odgovora 545 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...