Mia Jelinčić u rubrici Odjeća i obuća od Mia Jelinčić
Koje se natikače nose ljeto 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Influencerice ih obožavaju, a one hrabre biraju posebne modele

Osim što se natikače nalaze u većini naših ljetnih kombinacija, one su neizostavne nakon rasplesane noći na vjenčanju, maturalnoj ili rođendanu. Naša su sigurnost kada visoke potpetice nažuljaju stopala, a plesni pokreti nas i dalje nose.

Ove sezone police su popunjene oversized natikačama koje ipak malo više nego prijašnje plijene pažnju, a neke su zbog svoje boje i oblika dovoljne već same po sebi pa nije potrebno previše razmišljati što obući i kako to nositi, već je najbolje posegnuti za najjednostavnijom kombinacijom u ormaru.

Osim što se ove sezone natikače ističu svojim bojama, tu su i razni dodaci koji ih čine još posebnijima. Oversized lanac, metalni ili plastični, izgleda efektno na natikačama kao i perje, koje ove sezone doživljava posebnu pažnju. Robusni modeli, deblji đonovi i uočljive boje samo su neke od karakteristika natikača koje ćemo viđati cijelo ljeto.

Kao što su i same natikače jednostavne i udobne za nošenje, prigodne su za toliko prilika da je njihova kupnja i više nego opravdana. Osim što je gotovo nemoguće naći kombinaciju u koju se one ne bi uklopile, svojom cijenom često su i više nego pristupačne, a ponuda je uvijek dovoljno široka da svatko pronađe stil koji mu najbolje odgovara.

Marina Baričanec od Marina Baričanec
Predobre!
:)
:)
:)

Slična pitanja

1 odgovor 357 👀
5 odgovora 761 👀
4 odgovora 465 👀
1 odgovor 514 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...