Lucija Kolarević u rubrici Odjeća i obuća od Lucija Kolarević
Grubin obuća je anatomska obuća koja se proizvodi već dugi niz godina za sve uzraste. Oni su svoju proizvodnju prilagodili i ženama i muškarcima i djeci.

Primarna djelatnost i jedina djelatnost im je proizvodnja šlapa, japanki i druge obuće za ljeto i  zimu.
Domagoj Erol od Domagoj Erol
Baš gledam njihovu ponudu na https://grubin.hr/kategorija/muske/page/2/ i mislio sam da su to oni neki iz Slavonije kraj Osijeka što proizvode slične šlape za po doma i koje su svevremenske i napravljene da traju desetljeće ako ne i duže. Za razliku od ostalih za jednu sezonu i odmah se raspadaju. :(

P.S. Ako neko zna za te pokraj Osijeka kako se zove nek mi se javi....

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović

Osobno nisam nikada nosio obuću Grubin, jer nisam imao razloga ih nositi, ali susreo sam se sa ljudima koji su imali priliku nositi ih svakodnevno, a evo što kažu o Grubin anatomskoj obući:

Super su! Nisam mislio da će mi nakon godina provedenih po ordinacijama i fizioterapeutima, ovaj izum udobne anatomske obuće spasiti ukočena leđa. 

Svima bih preporučio anatomsku obuću Grubin, a zašto? Cijena je u redu, nisu previše skupe, a stopalu daje ugođaj kao da hodate na oblacima. 

Profesionalno osoblje, kvalitetni proizvodi. Preporučujem! 

Papuce su odlicne. Radim kao frizer i samo njih nosim za rad. Bilo koji model da sam uzeo super su.

 Anatomska obuća osigurava: 1. Sjajnu potporu za stopalo – anatomska obuća čini puno više od zakrivljenja leđa. Čini razliku u jastučiću za cijelo stopalo, dajući mu potporu koja mu je potrebna, i doista može prilagoditi probleme s rasporedom stopala, smanjujući muke i predviđajući da postojeći problemi postanu još žalosniji. Pouzdanim nošenjem anatomske obuće, zbroj muka koje osjećate u nogama može se bitno poboljšati. 2. Rješavanje problema stopala koje se može postići učestalim nošenjem anatomske obuće. 3. Manje mučenja unutar stopala - anatomske cipele su zacrtane tako da imaju više prostora za prste i smanjuju šanse da vam stopala budu pritisnuta u cipelama. Jedna od najvećih zanimljivosti anatomskih cipela je njihova potpuna korist. To znači da što ih dulje nosite, to više prednosti daju vašim stopalima. 4. Vrhunska prenosivost.

Slična pitanja

1 odgovor 277 👀
1 odgovor 357 👀
1 odgovor 198 👀
4 odgovora 465 👀
2 odgovora 908 👀
1 odgovor 528 👀
3 odgovora 1.5k 👀
3 odgovora 552 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...