136 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Odjeća i obuća od Mia Jelinčić

Kakva je ljetna kolekcija 2022. brenda Mojati

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Koncept brend Mojati novom ljetnom kolekcijom donosi najljepše od hrvatskih otoka

Narukvice, majice kratkih rukava, oversized veste, čarape, torbe za plažu, privjesci za mobitele i ključeve te mirisne svijeće u fokusu su kolekcije

Nakon što je 2021. godine dizajnerski koncept brend Mojati predstavio jedinstvenu ljetnu kolekciju pod nazivom „Život uzme, Mojati vrati“ inspiriranu hrvatskim otocima, za ovogodišnju sezonu novu je kolekciju odlučio upotpuniti inovacijama koje predstavljaju idealan suvenir s jadranske obale i nazvati je Sve bi seke nosile Mojati.

U fokusu ove kolekcije tako su narukvice, bijele majice kratkih rukava, plave oversized veste, čarape, torbe za plažu, privjesci za mobitele i ključeve te mirisne svijeće. A s obzirom na velik interes, dizajnerski tim brenda u svoju je ponudu dodao i nove otoke - Pag, Cres, Lošinj, Mljet i Vir. U kolekciji se tako sada nalazi ukupno 16 hrvatskih otoka.

Novitet u ponudi u odnosu na lanjsku kolekciju svakako su čarape koje dolaze u tri veličine, a čiji su centralni motiv ručno našiveni, štikani otoci. Tu je i omiljeni ljetni dodatak, privjesci za mobitel čije perlice svijetle u mraku i tako podsjećaju na krijesnice bez kojih su ljetne večeri nezamislive. Mojati je kolekciju upotpunio i privjescima za ključeve koji mijenjaju boju ovisno o svjetlu pod kojim se gledaju čime podsjećaju na sjaj i ljeskanje Jadranskog mora. Svaki komad nakita i odjeće iz kolekcije predstavlja otok iz kojeg crpi inspiraciju i to na način da odražava ono što je specifično za baš tu destinaciju, kako bi ih svatko mogao ponijeti i nositi sa sobom uspomene koje će trajati i kada dugo, toplo ljeto prođe.

A u suradnji s domaćim brendom prirodne kozmetike Melli Aromatica, Mojati je osmislio i mirisne, aromaterapijske svijeće koje će u svaki dom donijeti dašak specifičnih mirisa koji se mogu osjetiti isključivo na otocima Hvaru, Visu, Braču, Zlarinu, Lokrumu i Murteru. Svijeće dolaze u posebno dizajniranoj kutijici što ih čini idealnim poklonom s ovih ljetnih destinacija.

Kolekcija “Sve bi seke nosile Mojati” dostupna je putem web shopa, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 350 kuna. Više o kolekciji i brendu može se saznati putem službenog Mojati Instagram i Facebook profila.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...