45 pregleda
Nino Marić u rubrici Sport i rekreacija od Nino Marić [Ekstraktivan] (5.9k bodova)

Kakva je nova REEBOK kolekcija nastala u suradnji s Victroijom BECKHAM?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

REEBOK PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU U SURADNJI S VICTORIJOM BECKHAM 

Šesta zajednička kolekcija ponovno sjajno povezuje modu i sport, a inspirirana je Victorijinim putovanjima u Ameriku

Poznati fitness i lifestyle brend Reebok, predstavio je novu, šestu po redu, capsule kolekciju nastalu u suradnji s popularnom dizajnericom Victorijom Beckham. Kolekcija je, kao i dosadašnje, inspirirana sportom te ju karakteriziraju jednostavnost i fleksibilnost, a sve što slavna britanska dizajnerica potpisuje uglavnom nailazi na izvrsne kritike. Tako je bilo i sa prethodnih pet kolekcija nastalih u suradnji s Reebokom. Sportski modeli u Victorijinoj verziji postaju modeli koje želimo nositi svaki dan u različitim prilikama pa zato i šesta suradnja ponovno sjajno povezuje modu i sport. I dok je prethodna kolekcija bila inspirirana tenisom, nova je inspirirana Victorijinim putovanjem u Ameriku i NBA ligom te košarkom

“Kreiranje nove kolekcije uvijek počinjem izborom ključnog komada odjeće koji je karakterističan za određeni sport. U prošloj kolekcije je tako u fokusu bila haljina za tenis, a u ovoj novoj su to košarkaške hlačice širokih nogavica inspirirane mojim putovanjima u Ameriku. Moja vintage odjeća također ima veliku ulogu kod stvaranja svake nove kolekcije. Primjerice, Reebok M65 Parka napravljena je po uzoru na jednu od mojih omiljenih jakni - skratili smo je, izrezali do struka i opremili je širokim džepovima tako da se može nositi cijeli dan”, ispričala je Victoria Beckham uoči lansiranja nove kolekcije.

U novoj kolekciji odjeće ženske proporcije su izmijenjene, siluete su skraćene i 'kockastog' oblika te laskaju svakom struku, a kao kontrast jednostavnosti, logotipi su ove sezone veći i upečatljiviji te pršte energijom i samopouzdanjem. Obuća iz kolekcije je dizajnirana s ciljem da podigne svaku modnu kombinaciju pa su tako VB Zig Kinetica tenisice upečatljive neonske boje, dok kultne i minimalističke VB Club C tenisice krase grafike u  kontrastnim crnim i bijelim tonovima te suptilni koraljni sjaj.

Šesta po redu kolekcija s potpisom Victorije Beckham i brenda Reebok dostupna je na reebok.com/victoriabeckham i victoriabeckham.com.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...