Nino Marić u rubrici Sport i rekreacija od Nino Marić

Kakva je nova REEBOK kolekcija nastala u suradnji s Victroijom BECKHAM?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

REEBOK PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU U SURADNJI S VICTORIJOM BECKHAM 

Šesta zajednička kolekcija ponovno sjajno povezuje modu i sport, a inspirirana je Victorijinim putovanjima u Ameriku

Poznati fitness i lifestyle brend Reebok, predstavio je novu, šestu po redu, capsule kolekciju nastalu u suradnji s popularnom dizajnericom Victorijom Beckham. Kolekcija je, kao i dosadašnje, inspirirana sportom te ju karakteriziraju jednostavnost i fleksibilnost, a sve što slavna britanska dizajnerica potpisuje uglavnom nailazi na izvrsne kritike. Tako je bilo i sa prethodnih pet kolekcija nastalih u suradnji s Reebokom. Sportski modeli u Victorijinoj verziji postaju modeli koje želimo nositi svaki dan u različitim prilikama pa zato i šesta suradnja ponovno sjajno povezuje modu i sport. I dok je prethodna kolekcija bila inspirirana tenisom, nova je inspirirana Victorijinim putovanjem u Ameriku i NBA ligom te košarkom

“Kreiranje nove kolekcije uvijek počinjem izborom ključnog komada odjeće koji je karakterističan za određeni sport. U prošloj kolekcije je tako u fokusu bila haljina za tenis, a u ovoj novoj su to košarkaške hlačice širokih nogavica inspirirane mojim putovanjima u Ameriku. Moja vintage odjeća također ima veliku ulogu kod stvaranja svake nove kolekcije. Primjerice, Reebok M65 Parka napravljena je po uzoru na jednu od mojih omiljenih jakni - skratili smo je, izrezali do struka i opremili je širokim džepovima tako da se može nositi cijeli dan”, ispričala je Victoria Beckham uoči lansiranja nove kolekcije.

U novoj kolekciji odjeće ženske proporcije su izmijenjene, siluete su skraćene i 'kockastog' oblika te laskaju svakom struku, a kao kontrast jednostavnosti, logotipi su ove sezone veći i upečatljiviji te pršte energijom i samopouzdanjem. Obuća iz kolekcije je dizajnirana s ciljem da podigne svaku modnu kombinaciju pa su tako VB Zig Kinetica tenisice upečatljive neonske boje, dok kultne i minimalističke VB Club C tenisice krase grafike u  kontrastnim crnim i bijelim tonovima te suptilni koraljni sjaj.

Šesta po redu kolekcija s potpisom Victorije Beckham i brenda Reebok dostupna je na reebok.com/victoriabeckham i victoriabeckham.com.

Slična pitanja

1 odgovor 205 👀
1 odgovor 583 👀
2 odgovora 381 👀
1 odgovor 228 👀
1 odgovor 144 👀
1 odgovor 318 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...