Marija Miljević u rubrici Odjeća i obuća od Marija Miljević
tagovi uređeni od Redakcija

Kakve su nove tenisice Reebok Nano X1 Grow?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Reebok predstavio elegantne sportske tenisice Nano X1 Grow, a materijali korišteni u izradi su u skladu s Reebok-ovim ciljem održivosti i postizanja čišćeg planeta

Nakon modela Nano X1 Adventure, Reebok je ove jeseni predstavio i dugo očekivane Nano X1 Grow tenisice dizajnirane od recikliranih i organskih materijala koje potiču na koračanje prema boljoj budućnosti. Ova poznata silueta rođena je prije više od 10 godina kako bi zadovoljila zahtjeve sportaša. Tijekom vremena Reebok ju je dodatno približio fitness zajednici, a sada je još jednom pokazao i svoju posvećenost održivom načinu života.

Nano X1 Grow jedne su od najelegantnijih tenisica za treniranje do sada. Osmišljene su da traju, pomiču granice stila i dopiru do publike koja teži održivom načinu života. Materijali od kojih su Nano X1 Grow tenisice napravljene su veganski, a više od polovice materijala biljnog je porijekla.

Nova silueta uključuje: slojeve izrađene od kukuruza, pamučne stražnje dijelove, srednji potplat od šećerne trske, potplat od prirodne gume, Lyocell izveden iz drvene pulpe te materijale od sjemenki graha. Zbog održivih materijala od kojih su napravljene, Nano X1 Grow tenisice sada su još lakše, elegantnije i omogućuju brže kretanje.

Uz to, evolucija Flexweave-a i pletene tehnologije povećavaju udobnost, prozračnost i fleksibilnost, a tenisice pružaju sjajnu stabilnost prilikom izazovnih vježbi. Brzo kretanje također neće biti problem jer položaj uloška i energija koju daje Floatride rezultiraju sigurnim kretanjem prilikom naglih promjena smjera.

Cilj Nano X1 Grow tenisica je nadmašiti očekivanja poboljšanom tehnologijom, a istodobno staviti naglasak na održivost s inovativnim materijalima. Uz izuzetnu udobnost prilikom trčanja i treniranja, tenisice su i odličan modni dodatak koji podiže svaki outfit, a upravo te karakteristike tražene su u fitness svijetu.

Također, od ove se godine Reebok posvetio održivosti u dva smjera:

  1. [REE] GROW, usredotočen na stvaranje proizvoda od prirodnih materijala i
  2. [REE] CYCLED, usredotočen na stvaranje proizvoda korištenjem recikliranih ili prenamijenjenih materijala.

Nano X1 Grow tenisice dostupne su u Intersportu i Sport Visionu u Areni Zagreb, Sport Visionu u Rijeci te Polleo Sportu na Samoborskoj cesti.

Slična pitanja

1 odgovor 556 👀
1 odgovor 227 👀
1 odgovor 222 👀
2 odgovora 360 👀
1 odgovor 182 👀
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.5k pitanja

22.1k odgovora

8.2k komentara

1.6k korisnika

...