Nino Marić u rubrici Sport i rekreacija od

Kakve su nogometne kopačke Adidas Predator Edge?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Adidas predstavio novi model legendarne kopačke: Adidas Predator Edge

U ovoj sportskoj godini, kada se osim Svjetskog prvenstva održava i žensko Europsko prvenstvo u nogometu, adidas je kao zvijezde kampanje odabrao neke od najpoznatijih igračica na svijetu: Wendie Renard, Abby Dahlkemper i Toni Duggan

Toni Duggan, Adidas

Novu 2022. godinu omiljeni sportski brend Adidas počinje lansiranjem novog modela svoje legendarne Adidas Predator Edge kopačke čijem dizajnu se od samih početaka pristupa prema zahtjevima sporta kojem je namijenjena.

Predator linija ove sezone predstavlja ZONE SKIN, inovaciju koja olakšava kretanje tijekom igre. Rebrasta guma na gornjem dijelu kopačke omogućava lakšu manipulaciju loptom i daje igračima prednost te samopouzdanje da guraju igru prema ​​naprijed. Ova visoko precizna inovacija stvorena je da istakne vještinu i ljepotu nogometa. Nadopunjena je nizom novih značajki koje omogućuju maksimalnu udobnost i kretanje kako bi se omogućila svestrana kontrola igre.

Novi FACET FRAME na potplatu kopačke pruža, pak, stabilnost za snažno kretanje na terenu. Okvir kopačke osigurava raspored težine igrača prema prednjem dijelu, poboljšavajući prijenos snage pri udaru lopte. Kopačke su obnovljene konstrukcijom FACET FIT – vrhunskim dvodijelnim PRIMEKNIT gornjim dijelom bez vezica dizajniranim za prozračnost i udobnost, jednostavno obuvanje i sigurnost tijekom igre.

Od 1994. pomičemo granice inovacija kroz naš PREDATOR dizajn, osiguravajući da Adidas kopačke budu vrhunac moderne tehnologije. Ali PREDATOR je više od obične kopačke. PREDATOR je sinonim za kultne nogometne trenutke i nose ih i nosit će ih velikani igre te nove generacije igrača koje dokazuju da ništa nije nemoguće, kako na terenu tako i izvan njega“, rekao je Artur Markowski, viši voditelj proizvoda u Adidasu.

PREDATOR naslijeđe nastavlja se s novom generacijom igrača koja ostavlja svoj trag u sportu. PREDATOR EDGE nosit će neki od najpoznaitjih svjetskih nogometaša, ali i nogometašica uključujući Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlkemper i Toni Duggan, koje ruše sve stereotipe kako bi unaprijedile svoju igru na terenu. Upravo to je Adidasova misija za stvaranje bolje budućnosti. Fokusirati se na tri područja: održivost, vjerodostojnost i uključivost koja među ostalim znači i uključivanje žena u sport. Stoga je Adidas proširio ugovor s UEFA-om na ženski EURO i Ligu prvaka.

Nove Adidas kopačke dostupne su u Hrvatskoj u trgovinama Football Mania, Intersport i Sport Vision te na web-shop-ovima spomenutih trgovina.

Slična pitanja

1 odgovor 331 👀
1 odgovor 662 👀
1 odgovor 233 👀
1 odgovor 153 👀
1 odgovor 214 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...