205 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od Lovro Gorup
Kako prepoznati neoriginalne kopačke? Jesu li isplativije neoriginalne ili originalne s obzirom na cijenu i kvalitetu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
Neoriginalne kopačke su uvijek dosta jeftinije od onih originalnih. Dakle, originalne kopačke su one koje nose najvišu cijenu. Recimo ako vidite u dućanu dvoje kopačke koje su na prvi pogled iste, no razlikuju se u cijeni, onda znajte da su one skuplje originalne, dok su jeftinije neoriginalne.

Rekao bih da se isplati kupovati neoriginalne kopačke u dva slučaja. Prvi od njih je ako ste još u procesu rasta i razvoja, te ako očekujete da će vam noga još rasti. Ako ste u takvoj situaciji bolje vam je kupiti neoriginalne kopačke, jer nema potrebe bacati novac na originalne kopačke koje nisu puno drugačije od neoriginalnih kada ćete ih brzo prerasti i morati baciti. Dakle, ovdje je puno isplativije kupiti neoriginalne.

Također, ako trebate kopačke samo povremeno ili igrate u nekoj od tzv. vikend liga, onda vam također ne trebaju originalne kopače jer su tereni na takvim utakmicama iznimno loši i kopačke se brzo uništavaju, pa se ne isplati kupiti skupe kopačke.

No, ako ste profesionalni igrač i igrate u visokim i dobrim ligama i na kvalitetnim terenima, te ako ste prošli fazu rasta i razvoja te vam noga više neće rasti, onda svakako predlažem ulaganje u skupe, originalne kopačke.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
3 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...