413 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Odjeća i obuća od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Isplati li se kupovati Calvin Klein donje rublje, budući da je podosta skuplje od ostalih proizvođača? Je li kvalitetno?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Calvin Klein donje rublje je kvalitetno. Najviše mi se sviđa što je izrazito udobno, ne raspada se nakon tri pranja i ne lovim konce jer ne dolazi do raspadanja šavova. Istina je da njihovo donje rublje podosta skuplje, redovna cijena je između 200 i 300 kuna, naravno postoje i skuplji proizvodi. Međutim na njihovom web shopu (https://www.calvinklein.hr/men) moguće je pronaći proizvode po jeftinijim cijenama (posebno u vrijeme sezonskih sniženja). Isto tako Calvin Klein dućan postoji u Designer Outlet Croatia, u tom je outletu također moguće pronaći nešto jeftinije (proizvode na sniženju) Calvin klein donje rublje.
+5 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Isplati se kupovati Calvin Klein rublje jer je zaista dobar materjal i kvalitetan je dok su neke druge marke jednakih cijena nekvalitetni sa Calvin Klein znam da nećete pogriješiti. Ipak treba se znati da je Calvin Klein skup brend ne samo radi svoje kvalitete nego zato što ima lica poput Justin Biebera i Kendell Jenner. Unatoč mojem mišljenju ako ćemo gledati na temelju podataka iz etičkog izvještaja o etičkoj modi za 2017. godinu Calvin Klein je dobio ocjenu nije dovoljno dobro-od a tada marka započinje poboljšanjem utjecaja na okoliš i mijenja svoje standarne kategorije.
+5 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović

Iako slobodno možemo reći da Calvin Klein donje rublje je kvalitetno, postoje i druge marke koje krasi visoka kvaliteta, a za njega ne morate izdvojiti i do nekoliko stotina kuna.

O tome isplatili ga se kupovati, odlučiti možete jedino vi. Ako je brendirana odjeća (pa tako i donje rublje) nešto što vas usrećuje i čini zadovoljnima, svakako se isplati izdvojiti određenu svotu novca za to. Ako vam nije stalo do brenda, ali ipak želite nositi kvalitetno donje rublje, možete potražiti i druge, manje poznate brendove koji zbog svog toga što su manje poznati (ali ne i manje kvalitetni), imaju niže cijene. 

Ako želite isključivo Calvin Klein donje rublje, ali su vam cijene previsoke, možete kupovatiza vrijeme sniženja ili na stranicama poput Jeftinije.hr ( Žensko donje rublje i pidžame CALVIN KLEIN - Jeftinije.hr ;)

 

Slična pitanja

2 odgovora
5 odgovora
1 odgovor
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...