2.2k pregleda
Zoran Jurić u rubrici Kupovina od Zoran Jurić
promjena rubrike od Znatkica
Da li znate, isplati li se kupovati u Konzumu na web shopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+15 glasa
Mario Daka od Mario Daka

Neko vrijeme sam imao veću plaću zbog dodatnih sati na poslu pa nisam stigao u dućan te sam kupovao ja ili moja djevojka u Konzumovoj web-trgovini. Osjećaj je jedinstven. Probajte! No, cijene da...

Vidio sam da druge veletrgovine u svojim offline trgovinama nude slične proizvode po nižim cijenama. Ako želite uštedjeti - idite autom sami u velike trgovine, kupujte naveliko, kupujte na akcijama.

+12 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak

Pozdrav,

Odmah u startu imate jedan faktor isplativosti, a to je da ne morate gubiti vrijeme dolaskom u trgovinu te čekanjem u redu i gužvanjem ispred artikala.

Možete odabrati opciju gdje Konzum dolazi direktno na vaša vrata i za razliku od nekih drugih tvrtki koje tvrde da će doći doslovno do vrata (a ne dođu) to radi poprilično dobro.

Možete čak i platiti preko Interneta, dakle sve je baš kao punokrvni webshop, isto štedi vrijeme kada pogledate svaki puta kada otvarate novčanik ... eh.

Dostava je moguća svaki radni dan i subotom od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 15 sati. Inače, primjetio sam da ponekad postoji dosta akcija unutar webshopa koje nisu dostupne unutar same poslovnice (možda je nekad i obratno), ali u svakom slučaju tu neke razlike u cijeni nisu radikalne ili ih uopće nema, a pogodnosti u tom smislu su iste jer se vaša narudžba bilježi.

Akcijske prodaje i sve druge stvari je puno lakše pratiti kroz sučelje web preglednika nego u trgovini - to je velika prednost koja je meni osobno veoma primamljiva - orijentacija!

Najbolje od svega, čak im možete napisati da tanko narežu sir, da koriste određene namirnice ako želite sendvič i slično. Dakle, ako ne volite nekog gledati u oči ili ne volite gledati u pod dok postavljate pitanja, nego najbolje to preko PC-a onda je ovo odlično. U biti niti ne postavljate pitanja, samo stavite napomenu uz narudžbu.

Ispunjavanje fomurala je veoma lako i jednostavno sve se nalazi ovdje. Ukoliko ne želite dostavu na kućnu adresu možete i pokupiti narudžbu na sljedećim lokacijama (poKupi:

 • Super Konzum, Dankovečka 95, 10040 Zagreb-Dubrava
 • Trg hrvatskih redarstvenika 1, 47000 Karlovac
 • Super Konzum, Ulica Grada Wirgesa b.b., 10430 Samobor
 • Super Konzum, Žitna b.b., 10310 Ivanić-Grad
 • Super Konzum, Dvanaest redarstvenika bb, 32000 Vukovar
 • Super Konzum, Ulica Andrije Kačića Miošića 64, 10410 Velika Gorica
 • Super Konzum, Petrinjska 11a, 44000 Sisak
 • Super Konzum, Naselje Slavonija II. 4, 35000 Slavonski Brod
 • Super Konzum, Osječka 10, 34000 Požega
 • Super Konzum, Sarajevska 5, 10020 Zagreb-Novi Zagreb
 • Super Konzum, Kralja Držislava 22, 21000 Split
 • Super Konzum, TC Portanova, Svilajska 31a, 31000 Osijek

Čak i rade dostavu u inozemstvu i ističu neke od pogodnosti te informacije:

 • Besplatna dostava
 • Maksimalan broj pojedinog artikla koji se može naručiti je 5 kom
 • Minimalni iznos košarice za dostavu je 200 kn, a maksimalni iznos košarice je 800 kn
 • Dostava je u roku do 10 radnih dana na adresu kupca
 • Plaćanje je moguće svim kreditnim karticama putem interneta

Sve u svemu, webshop je stvar s kojom ne možete ništa izgubiti, ali vas može riješiti neugodnosti, uštedjeti vrijeme te na neki način osvježiti ritual kupovine ili samu potrebu kupovine namirnica za svakodnevni život.

+12 glasa
Maja Kos od Maja Kos

Isplati se kupovati ako ne stignete drugačije tj. ako ne stignete otići u jeftiniji dućan kao što je @bilja dolje napisala. Uglavnom, odlična opcija da to postoji u Hrvatskoj "kad gori", no kako je danas novaca sve manje, te mnogi (tako sam čula) ako mogu izbjegavaju Konzum zbog skupljih cijena, pitanje bi bilo bolje da glasi - da li se isplati kupovati u Konzumu uopće? Jer cijene u njihovom online shop-u su skoro pa iste kao u pravim dućanima.

+10 glasa
Biljana Tandara od Biljana Tandara
Moja iskustva s Online Shopom Konzuma su i više neko pozitivna. Uvijek se trude donijeti sviježe voće, dostave ti sve što kupiš izravno u kuhinju, a ti samo trebaš platiti. No, kad smo kod toga... Mislim da je generalno cijena u Konzumu skuplja nego da odete npr. u Lidl ili Kaufland. No oni nemaju internet dostavu.

P.S. Pa di oni žive?!? Danas je vrijeme interneta, zar ne? :)
+6 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Jednom do tri puta mjesečno ostanem sama i budući da tada ne vozim auto jer nije kod mene, nemam druge opcije nego kupovati online. Pogotovo kad za kunića uzmem stelju od 11 kg i takve ostale teške stvari. Zbog toga mi se isplati i u Konzumu kupovati online... što se tiče dostave, nekome tko ima svoj auto na isto mu dođe s gorivom, pogotovo meni ako idem u veći Konzum...ako je usred bijela dana onda još i više se potroši zbog čekanja u kolonama i konstantnim gužvama kad završim s poslom. Nemam loša iskustva s web shopom.

Slična pitanja

4 odgovora
3 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...