8.0k pregleda
Ivana Basar u rubrici Kupovina od Ivana Basar (3.9k bodova)
promjena rubrike od Znatkica
Nedavno sam čula za novu stranicu za online-kupovinu odjeće, obuće i drugih modnih dodataka aboutyou.hr. Nude popuste pri prvi narudžbi, a velik broj proizvoda je već dodatno snižen. Ima li tko iskustva s naručivanjem s te stranice, kakva je kvaliteta proizvoda i koliko brzo vam je narudžba bila dostavljena?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek (71.4k bodova)
Nedavno sam naručila mušku Nike trenirku koja je već bila na sniženju i još sam iskoristila 15 % popusta dobrodošlice (a trenutno taj popust iznosi 25 %) na ukupnu cijenu.

Dostava je vrlo brza, narudžba mi je stigla na kućnu adresu za 3 dana. K tome je i besplatna, a vrijeme za povrat je 100 dana, što je i više nego dovoljno.

Osim brze dostave i dovoljno dug vremenski period za povrat, moguće je i plaćanje pouzećem pa ukoliko postoji sumnja u ovu stranicu (iako ne bi trebala), ne uzmu odmah novce s kartice.

Kvaliteta je ista kao i u drugim fizičkim trgovinama u kojima bi, konkretno, trenirka koju sam naučila koštala dva puta više.

Trenutno mnoge influencerice na Instagramu nude popust od 33 % tako da svakako preporučam kupnju s aboutyou.hr stranice!
+9 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov (19.8k bodova)
uređen od Sandra Vukov
Kvaliteta je jako dobra, jednaka kao i u tim dućanima u kojima bi kupili te iste proizvode koji su naručeni budući da dolaze iz tih markiranih dućana. Da li ću opet kupovati, sumnjam. Kupovala sam nekome poklon i taj poklon mu se nije sviđao kad sam mu pokazala što sam naručila i tako da sam pola sata kasnije (istog dana) htjela otkazati narudžbu, shrvana što mu se ne sviđa taj poklon a podrška iz About you mi nisu dozvolili da otkažem narudžbu, da bi na kraju saznala da sam naletila na neku krivu osobu i da sam mogla otkazati narudžbu tek kad sam platila cijelu narudžbu u kojoj su bile i neke moje stvari oko 1000 kn su se ispričavali i da li mi neki popust code za iduću kupnju.

 

Prvi put mi se desilo da sam išla naručiti novčanik jer sam bila lijena otići do dućana za 250kn cca da bi drugi dan kako sam morala nešto obaviti u gradu igrom slučaja ušla u dućan i vidjela da je u dućanu na akciji za 50 kuna, kasnije mi je rečeno da su i drugi primjetili da su u dućanu mnogo jeftinije cijene artikla nego na njihovoj stranici.. zato im je besplatna dostava, ne isplati mi se više... radije idem do dućana.
+6 glasa
Iva Murat od Iva Murat (34.4k bodova)
Jednom sam naručila od njih, još dok su bili potpuno novi i nisam imala dobro iskustvo. Naručila sam traperice i odabrala plaćanje pouzećem. Dostavu sam čekala nešto duže nego što je pisalo, ali to mi nije bio neki problem. Međutim, kad je paket stigao, vidjela sam da su mi poslali potpuno druge traperice. Ni boja ni model nisu bili isti. Broj proizvoda se pak poklapao što mi je bilo čudno. Sve sam im objasnila u mailu i poslala slike hlača koje sam dobila i onih koje sam naručila, kako bi ispravili pogrešku. Zatim sad zatražila povrat novca. Postoji mogućnost da odnesete paket na poštu ili da poštar dođe po paket kod vas. Ja sam se odlučila za drugu opciju i to se pokazalo pogrešnim. Gotovo  2 tjedna sam čekala da dođu po paket, a zatim još 2 tjedna kako bi paket stigao u njihovo skladište nakon čega su mi vratili novce. Mislim da im je velika mana to što surađuju s Hrvatskom poštom jer  sve ide jako, jako sporo. U Facebook grupi Ženski recenziraj možete vidjeti još neke recenzije na About you, a meni su nažalost u oko upale one negativne gdje su žene dobile robu jako loše kvalitete. Ipak, naravno ima i onih koje su zadovoljne, pa je na vama da odlučite. Ne bih vam savjetovala da kupite nešto jako skupo ili nešto za što je teško pogoditi pravu veličinu poput cipela ili hlača jer ćete se s povratom možda namučiti.

Slična pitanja

5 odgovora
Zoran Jurić 10.07.2014. pitanje u rubrici Kupovina od Zoran Jurić (8.6k bodova)
2 odgovora
2 odgovora
Marina Polić 15.12.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marina Polić (3.4k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
Robert Mali 13.04.2016. pitanje u rubrici Kupovina od Robert Mali (7.0k bodova)
2 odgovora
Lovro Gorup 08.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup (4.4k bodova)
1 odgovor
Ivana Basar 07.09.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Ivana Basar (3.9k bodova)
Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...