278 pregleda
Marina Polić u rubrici Kupovina od Marina Polić
kako vam je kupovati na internetu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Hrvoje Hladnik od Hrvoje Hladnik
odabran od Marina Polić
 
Najbolji odgovor

Kupovati na internetu je stvarno jednostavno. Skoro svatko možete kupovati bilo kad i bilo gdje, te pri tome uživati u brojnim popustima koje donosi online groznica internetske kupnje i još svaki kupac može transparentno pratiti dostavu nardužbe.

Posebno smo svi u ovo predblagdansko vrijeme u potrazi za super originalnim darovima svojim najbližima i nadamo se da će narudžbe paketa stići čim prije. Ipak, ne vjeruj svemu što vidiš na internetu - vjeruj prvo sebi! Odgovorna si za svoje podatke koje daješ kad si online. Tako si izravno osobno odgovorna kod kupnje koju potvrdiš! Potvrde se stručnim jezikom zovu - autorizirane transakcije. 

Nakon što potvrdiš neku transakciju, nažalost, teško ti može pomoći tvoja kartičarska kuća ili tvoja banka ili tvoj izdavatelj kartice. Zato kopaj ovdje i potraži na Znatku savjete za sigurno kupovanje na internetu, a uz koje će i tvoji podaci i tvoj novac biti na sigurnome odnosno plaćen stvarnim internetskim trgovinama. Sretno!

+5 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
Ja volim kupovati stvari preko interneta. Pogotovo ako su jeftinije nego u dučanima,ili ako neke stvari nemaju ili ne mogu naći u dučanu uvijek ima na internetu. Ili kada vidim neke stvari na super popustu,piši kupljeno hahah.Dosta pazim na kojim stranicama naručujem i kakve su im recenzije od strane drugih kupca. Gledam i ukupan iznos jer se većinom poštarina plaća.

Par puta sam naručila preko Wisha i iskreno waste of money and time. Stvari koje naručiš stignu nakon 3,4mjeseca i više. Ono što sam naručila preko slike i ono što sam dobila je sasvim druga stvar.

Slična pitanja

4 odgovora
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Marko Radić
2 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...