Robert Mali u rubrici Kupovina od Robert Mali
promjena rubrike od Znatko

Da li poznati web shop iz Kine Aliexpress radi dostavu robe na kućne adrese u Hrvatskoj? Znači naručim nešto i da li to može doći u Zagreb na moju adresu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Da li Amazon.com dostavlja za Hrvatsku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Kuzma Topić od Kuzma Topić
Aliexpress radi dostavu iz kine, i znan dosta ljudi koji narucuju priko njega. Jedino sta tribas vodit racuna o cijenama toga sta narucivas, di mozes na tu cijenu koju narucis jos platit carinu i pdv, nije da ti trevi to za svaki paket, ali zna se desit da ti uvati carinu.

Ugl priko 22 eura se placa pdv, a priko 150 eura pdv i carina. Tako kod narudzbe uvik mozes dogovorit da ti napise da je cijena 20 eura ;)
+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
AliExpress još uvijek dostavlja u Hrvatsku, no trenutno se na paket čeka nešto duže nego što je predviđeni rok za dostavu na njihovoj stranici.

Uglavnom pošiljka stigne brzo iz Kine u Hrvatsku (za otprilike dva tjedna), no Hrvatska pošta čuva pakete iz inozemstva po mjesec i više dana, stoga problem nije u prodavačima iz Kine, nego u Hrvatskoj pošti.

Ukoliko se odlučite na naručivanje s ove stranice, vodite računa o tome ima li određeni proizvod već prijašnjih recenzija drugih kupaca. Na taj se način možete uvjeriti u kvalitetu proizvoda.

Trenutno gotovo da i ne postoji proizvod za koji se ne naplaćuje poštarina (dok je prije većina proizvoda imala besplatnu dostavu) pa je isplativije otići do dućana poput Pepca, Offertissime i TEDija i nabaviti proizvod odmah, bez dugog čekanja, po niskoj cijeni.

Slična pitanja

1 odgovor 3.5k 👀
2 odgovora 597 👀
2 odgovora 395 👀
Marina Polić 15.12.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marina Polić
2 odgovora 5.3k 👀
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 778 👀
1 odgovor 370 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...