289 pregleda
Goran Dren u rubrici Kupovina od Goran Dren [Ekstraktivan] (5.4k bodova)
promjena rubrike od Znatkica

Da li domaće web-trgovine nude opciju preuzimanja robe osobno (na skladištu)? Ako ne, zašto ne, a ako da, zašto da....

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Zoran Jurić od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)

Ne znam za sve trgovine, ali Gorane, kada se kupuje putem Mondo web trgovine imao sam odlično iskustvo kada sam trebao jedan artikl praktički odmah iako je njihova dostava 3 do 5 dana. Iako sam tražio da bi sam došao po artikl na skladište (kod Sesveta) odbili su me. Prvi dan. I drugi dan. Oba dana telefonski. Ali su rekli da će provjeriti sa voditeljem trgovine. I onda su me nazvali povratno i rekli - može. Morao sam platiti artikl putem telefona davanjem podataka za plaćanje, te sam isti dan 2-3 sata kasnije mogao već sam podignuti taj artikl.

No, koliko vidim, iako nisam koristio, Konzum Online Klik ima mogućnost da potrepštine naručiš online i da ti ih ili dostave ili da sam dođeš po njih (drive-in). Bolje mi je da web trgovina strateški napravi ovu uslugu nego da ih moraš moljakati i da oni moraju provjeravati sa šefom jel se to može ili ne.

+1 glas
Kuzma Topić od Kuzma Topić [Megaktivan] (11.2k bodova)
Bit WEB trgovine je da se smanje troskovi oko uredenog skaldista, trgovine, zaposlenika koji ce se baviti docekivanjem kupaca.

Znam da neke od web trgovina su otvorene doslovce iz kreveta, gdje vlasnici trgovine rade svoj posao, dok se u vecernjim satima bave pakiranjem narucenih stvari i pripremom za slanje ujutro.

Mislin da kraj danasnjih zakona, gdje se primljeni proizvod moze bez problema vratiti (http://znatko.com/4521/reklamirati-robu-trgovine-materijalni-nedostatak-proizvodu?show=4521#q4521) suvisno gubiti vrijeme za odlazak po proizvod koji ce ti kroz 48 sati stici na kucnu adresu. Ali uvijek postoji mogucnost pokusat se dogovorit sa prodavacem oko osobnog preuzimanja.
Ivan Gačić 03.12.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova) Koje naše e-trgovine nude besplatnu dostavu?

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...