Lovro Gorup u rubrici Odjeća i obuća od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Je li donje rublje iz Kik-a kvalitetno? Imaju dosta povoljne cijene, a zanimljiva im je i božićna kolekcija donjeg rublja.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović

Iskreno, meni ne valja. Naravno da ovdje jedino mogu odgovoriti svojim osobnim iskustvom, a ono je vrlo negativno

Baš kao u Kiku sličnim dućanima (poput Pepca), cijene nekih predmeta mogu biti puno povoljnije od onih u ostalim dućanima, pogotovo ako uspoređujemo s dućanima koji prodaju odjeću. Iako se isprva čini kvalitetnim (pri tome ne mislim najkvalitetnijim, ali pristojne kvalitete), nakon prvog pranja već možemo primijetiti da nije. Cijene su svakako privlačne. Tako su bile privlačne i meni pa sam odlučila isprobati donje rublje iz Kika. Iako nisam očekivala visoku kvalitetu, mislila sam da će možda biti u redu s obzirom da u Kiku kupujem neke druge stvari na koje se zbilja ne mogu požaliti. Ali donje rublje, nikada više. Već nakon prvog pranja se neobično stisne na šavovima i djelovima koji imaju elastina. Nakon otprilike tri pranja, boja počne blijediti, a zatim se šavovi krenu odvajati, konci izvlačiti i tako dalje. Smatram da ćete puno više uštedjeti ako kupite kvalitetnije (i skuplje) artikle ovog tipa jer ih nećete morati baciti nakon 2 ili 3 tjedna.

+4 glasa
Lara Tić od Lara Tić
Većina dućana koji imaju ponudu robe i ostalih dobara po tako, relativno niskoj cijeni, štede na kvaliteti. Logika takve proizvodnje je u čim kraćem roku proizvesti čim više i sa čim manjom potrošnjom materijala i čim manje sati rada uložiti u to. Prateći tu logiku, lako je moguće da ta roba ima grešku, da nije kvalitetno povezan materijal te da će npr konci brzo popucati zbog njihove kvalitete.
Jedno vrijeme sam često kupovala u Kiku baš iz tog razloga jer su me cijene privukle, međutim u 90% slučajeva bih bila razočarana rezultatom. Majice sa slikom koje sam imala bi nakon svega 3,4 pranja u potpunosti izgubile tu sliku, većina sve kupljene robe se raširila i izgubila formu te bi postalo neudobno. O donjem rublju isto nemam previše ppozitivnih stvari za reći, naravno uz takvu cijenu ne očekuje se visoka kvaliteta. Čak i uz takva očekivanja, to donje rublje je jako brzo izgubilo formu i čvrstoću, puštalo je boju i konci su se izvukli. Iz Kika bih preporučila kupovinu trenerki i majica koje su više "za po kući", jer su vrlo udobne i široke, također su iznenađujuće tople. No u svakom slučaju, donje rublje ne preporučam.

Slična pitanja

3 odgovora 444 👀
4 odgovora 2.8k 👀
3 odgovora 772 👀
1 odgovor 2.3k 👀
1 odgovor 3.0k 👀
1 odgovor 304 👀
Lovro Gorup 28.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
2 odgovora 3.0k 👀
Lovro Gorup 09.11.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Lovro Gorup
1 odgovor 208 👀
5 odgovora 882 👀
3 odgovora 661 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...