Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od
Kako prepoznati neoriginalne kopačke? Jesu li isplativije neoriginalne ili originalne s obzirom na cijenu i kvalitetu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Mihael Fernežir od
Neoriginalne kopačke su uvijek dosta jeftinije od onih originalnih. Dakle, originalne kopačke su one koje nose najvišu cijenu. Recimo ako vidite u dućanu dvoje kopačke koje su na prvi pogled iste, no razlikuju se u cijeni, onda znajte da su one skuplje originalne, dok su jeftinije neoriginalne.

Rekao bih da se isplati kupovati neoriginalne kopačke u dva slučaja. Prvi od njih je ako ste još u procesu rasta i razvoja, te ako očekujete da će vam noga još rasti. Ako ste u takvoj situaciji bolje vam je kupiti neoriginalne kopačke, jer nema potrebe bacati novac na originalne kopačke koje nisu puno drugačije od neoriginalnih kada ćete ih brzo prerasti i morati baciti. Dakle, ovdje je puno isplativije kupiti neoriginalne.

Također, ako trebate kopačke samo povremeno ili igrate u nekoj od tzv. vikend liga, onda vam također ne trebaju originalne kopače jer su tereni na takvim utakmicama iznimno loši i kopačke se brzo uništavaju, pa se ne isplati kupiti skupe kopačke.

No, ako ste profesionalni igrač i igrate u visokim i dobrim ligama i na kvalitetnim terenima, te ako ste prošli fazu rasta i razvoja te vam noga više neće rasti, onda svakako predlažem ulaganje u skupe, originalne kopačke.

Slična pitanja

1 odgovor 232 👀
3 odgovora 459 👀
2 odgovora 695 👀
1 odgovor 481 👀
3 odgovora 680 👀
2 odgovora 2.1k 👀
3 odgovora 900 👀
1 odgovor 304 👀
1 odgovor 549 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...