Lucija Kolarević u rubrici Odjeća i obuća od
Grubin obuća je anatomska obuća koja se proizvodi već dugi niz godina za sve uzraste. Oni su svoju proizvodnju prilagodili i ženama i muškarcima i djeci.

Primarna djelatnost i jedina djelatnost im je proizvodnja šlapa, japanki i druge obuće za ljeto i  zimu.
Domagoj Erol od
Baš gledam njihovu ponudu na https://grubin.hr/kategorija/muske/page/2/ i mislio sam da su to oni neki iz Slavonije kraj Osijeka što proizvode slične šlape za po doma i koje su svevremenske i napravljene da traju desetljeće ako ne i duže. Za razliku od ostalih za jednu sezonu i odmah se raspadaju. :(

P.S. Ako neko zna za te pokraj Osijeka kako se zove nek mi se javi....‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Stjepan Vuksanović od

Osobno nisam nikada nosio obuću Grubin, jer nisam imao razloga ih nositi, ali susreo sam se sa ljudima koji su imali priliku nositi ih svakodnevno, a evo što kažu o Grubin anatomskoj obući:

Super su! Nisam mislio da će mi nakon godina provedenih po ordinacijama i fizioterapeutima, ovaj izum udobne anatomske obuće spasiti ukočena leđa. 

Svima bih preporučio anatomsku obuću Grubin, a zašto? Cijena je u redu, nisu previše skupe, a stopalu daje ugođaj kao da hodate na oblacima. 

Profesionalno osoblje, kvalitetni proizvodi. Preporučujem! 

Papuce su odlicne. Radim kao frizer i samo njih nosim za rad. Bilo koji model da sam uzeo super su.

 Anatomska obuća osigurava: 1. Sjajnu potporu za stopalo – anatomska obuća čini puno više od zakrivljenja leđa. Čini razliku u jastučiću za cijelo stopalo, dajući mu potporu koja mu je potrebna, i doista može prilagoditi probleme s rasporedom stopala, smanjujući muke i predviđajući da postojeći problemi postanu još žalosniji. Pouzdanim nošenjem anatomske obuće, zbroj muka koje osjećate u nogama može se bitno poboljšati. 2. Rješavanje problema stopala koje se može postići učestalim nošenjem anatomske obuće. 3. Manje mučenja unutar stopala - anatomske cipele su zacrtane tako da imaju više prostora za prste i smanjuju šanse da vam stopala budu pritisnuta u cipelama. Jedna od najvećih zanimljivosti anatomskih cipela je njihova potpuna korist. To znači da što ih dulje nosite, to više prednosti daju vašim stopalima. 4. Vrhunska prenosivost.

Slična pitanja

1 odgovor 285 👀
1 odgovor 365 👀
1 odgovor 216 👀
4 odgovora 474 👀
2 odgovora 924 👀
1 odgovor 542 👀
3 odgovora 1.5k 👀
3 odgovora 627 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...