Nino Marić u rubrici Kompanije i karijere od

Čime se sve bavi kompanija Philip Morris International (PMI)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Marija Miljević od
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Philip Morris International: Isporuka budućnosti bez dima

Philip Morris International (PMI) vodeća je međunarodna duhanska kompanija koja radi na ostvarivanju budućnosti bez dima i dugoročno razvija svoj portfelj kako bi uključivao proizvode izvan sektora duhana i nikotina. Trenutni portfelj proizvoda kompanije prvenstveno se sastoji od cigareta i proizvoda bez dima, uključujući proizvode koji zagrijavaju, ali ne izgaraju duhan, proizvode koji stvaraju paru i oralne nikotinske proizvode, koji se prodaju na tržištima izvan SAD-a.

Od 2008. godine PMI je uložio više od 9 milijardi američkih dolara u razvoj, znanstvenu potvrdu i komercijalizaciju inovativnih proizvoda bez dima za punoljetne osobe koje bi inače nastavile pušiti, sve s ciljem potpunog okončanja prodaje cigareta. To uključuje izgradnju sustava koji je sposoban za prvoklasnu znanstvenu procjenu, posebice u područjima:

  • pretkliničke toksikologije,
  • kliničkih i bihevioralnih istraživanja, kao i
  • posttržišnih studija.

Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) odobrila je stavljanje PMI-jevih uređaja IQOS Platforma 1 te umetaka za grijanje u promet, kao duhanskog proizvoda modificiranog rizika (MRTP), utvrdivši da su odluke u vezi modificirane izloženosti tih proizvoda prikladne za promicanje javnog zdravlja.

Od 31. ožujka 2022. PMI-jevi bezdimni proizvodi dostupni su za prodaju na 71 tržištu, a PMI procjenjuje da je oko 12,7 milijuna odraslih osoba diljem svijeta, isključujući Rusiju i Ukrajinu, već prešlo na IQOS i prestalo pušiti.

Sa snažnim temeljem i značajnom stručnošću u znanostima o životu, PMI je u veljači 2021. najavio svoju ambiciju da proširi svoje poslovanje na područja wellness-a i područja zdravstvene zaštite te isporuči inovativne proizvode i rješenja kojima je cilj odgovoriti na nezadovoljene potrebe potrošača i pacijenata.

Za više informacija posjetite:

Slična pitanja

2 odgovora 423 👀
1 odgovor 363 👀
1 odgovor 254 👀
1 odgovor 492 👀
Ana Pilato 01.12.2021. pitanje u rubrici Softver od Ana Pilato
1 odgovor 1.6k 👀
Marinko Zadro 12.10.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marinko Zadro
1 odgovor 339 👀
1 odgovor 268 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...