Matko Vrbalj u rubrici Društvo od Matko Vrbalj
Svakog dan ih je sve više i čini se da vladajuća tijela ništa ne poduzimaju da se ovim osobama pomogne.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović
Ne znam da li ovo treba biti smiješno, ili ozbiljno pitanje, ali napisati ću jednostavan odgovor na pitanje. Osobe sa invaliditetom u području rada kao što je vožnja teretnih ili transportnih vozila trebaju imati uza sebe pomoćnika, ili bi ga bar trebali imati. U situaciji kada imate slijepu osobu kojoj je želja bila da postane vozač kamiona, ona nije u stanju voziti kamion, ali uz asistenta koji mu može biti "suvozač" rekao bih kako je moguće imati takvu vrstu zaposlenika. Sa osobama koje imaju slabiji sluh, ili ga uopće nemaju, tada je zaposlenik u stanju voziti prijevozno sredstvo, ali također u situacijama kada uza sebe ima asistenta i suvozača koji zna znakovni jezik, kako bi olakšao putovanje svojem kolegi.
Nino Marić od Nino Marić
Ozbiljan odgovor na neozbiljno pitanja. Bravo! +1
0 glasa
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
Kako gluha a pogotovo slijepa osoba uopće vozi. Nit vidi nit cuje kako će da bez vida vozi. Kako da zna kuda ide kad i gdje skrenuti, dali ide dobrom stranom ceste ili dal uopće ide po cesti

Ako se misli na ove ludake što voze sumanuto pa čak autoputem voze suprotnom trakom ja ne znam ove policije ima ko bandera i zaustavljaju svugdje gdje je saobraćaj normalan koliko toliko a gdje je ludnica nema nigdje nikoga kao da nece da se muce. Kad je ijedan od njih zaustavio i spriječio neku katastrofu. Kazna se piše što se ne pale svjetla danju i što se ljeti ne nose lanci u gepeku a to što ovaj na lijevo mota na kruznom toku i što pokazuje na pjesackom djeci haj predji i to kod kapije škole a ne moze da zakoči to niko ne vidi..

Slična pitanja

2 odgovora 231 👀
2 odgovora 222 👀
1 odgovor 31.5k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...