111 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris

Koje su nove značajke uvedene u GFI KerioConnect poslužitelj tvrtke GFI Software?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

GFI Software u svoje popularno all-in-one poslovno komunikacijsko rješenje uvodi funkcionalnost podrške za više poslužitelja

GFI Software, globalni lider u softverskim rješenjima za male i srednje velike tvrtke (SMB), najavio je dodavanje novih značajki svom proizvodu GFI KerioConnect

Dodane značajke poboljšat će i objediniti postojeće alate za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju, uključujući e-poštu, kalendar i izravne poruke. Novo izdanje programskog paketa GFI KerioConnect uvodi podršku za više poslužitelja, što malim i srednjim poduzećima olakšava skaliranje lokalnih implementacija.

Krešimir Petković / Visicom d.o.o. integrirane komunikacije

Jedan poslužitelj GFI KerioConnect može podržati ograničen broj korisnika, ali s novom funkcionalnošću podrške za više poslužitelja, tvrtke mogu skalirati svoju infrastrukturu kako bi podržala gotovo neograničen broj korisnika. U međuvremenu, iskustvo krajnjeg korisnika ostaje jednostavno i nepromijenjeno. Korisnici mogu nastaviti pristupati svom računu putem jedne adrese poslužitelja, bez obzira na to gdje se nalazi njihov e-sandučić.

“Danas, više nego ikad, čelnici tvrtki diljem svijeta trebaju fleksibilne komunikacijske alate koji se mogu prilagoditi i rasti zajedno s njihovim poslovanjem, a pritom ostati sigurni i isplativi”

...rekao je Greg Coyle, stariji potpredsjednik kompanije GFI Software za područje proizvoda, nakon čega je dodao:

“GFI KerioConnect se dugo etablirao kao vodeća on-premise i platforma za e-poštu u oblaku na tržištu malih i srednje velikih tvrtki. S najnovijim izdanjem, GFI KerioConnect postaje privlačno i pristupačno rješenje koje može zamijeniti veće implementacije složenijih i skupljih rješenja za e-poštu. Nova funkcionalnost podrške za više poslužitelja donosi jednostavnost korištenja i upravljanja te prednost vlasništva nad podacima za tvrtke svih veličina.”

GFI KerioConnect multi-server je rješenje distribuirane arhitekture dizajnirano za skalabilnost. Isporučen u više od 30.000 malih i srednje velikih tvrtki diljem svijeta, GFI KerioConnect je poslužitelj e-pošte i sveobuhvatni alat za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju. Multi-server se može instalirati na više operativnih sustava, uključujući Windows, macOS i Linux, s opcijama automatizirane sigurnosne kopije i granularnog povrata podataka koje omogućuju učinkovit oporavak nakon katastrofe. Arhiviranje na cijelom poslužitelju sprečava gubitak podataka i pomaže tvrtkama u usklađivanju s raznim pravnim zahtjevima za pohranu e-pošte. 

Za dodatne pojedinosti o proizvodu posjetite gfi.com/kerioconnect.

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Pilato 02.12.2021. pitanje u rubrici Softver od Ana Pilato
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Ivan Gačić 06.03.2021. pitanje u rubrici Softver od Ivan Gačić
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...