Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od

Koje su to pjesme koje Halid Bešlić pjeva samo na koncertima u Varaždinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Halid Bešlić otkrio koje to pjesme pjeva samo na koncertima u Varaždinu

15.10.2022., Arena Varaždin

Za nekoliko dana bit će veliki koncert Halida Bešlića, u Areni Varaždin, najavljenog za subotu, 15.10.2022.

Dosta je vremena prošlo od posljednjeg koncerta, a Halid je tim povodom otkrio kako postoje neke pjesme koje pjeva samo na koncertima u Varaždinu.

Press Hamar Media

Halid izjavljuje kako mu je svaki koncert u varaždinskoj areni poseban jer osim Varaždina, Čakovec i cijelo to područje također uživa u njegovim nastupima i pjesmama, zbog čega ta publika zrači posebnom energijom. Upravo zbog toga postoje pjesme koje ne pjeva nigdje osim u tim krajevima, a radi se o pjesmama poput Srebrni mjesec ili Zlatna čaša.

Mnoge asocijacije ga podsjećaju na ovaj barokni grad, grad Varaždin, u kojem ga publika svaki put dočeka raširenih ruku i spremnih glasnica.

Halida sama riječ Varaždin podsjeća na starinu, na grad koji ima dugu tradiciju i dugu povijest, te on smatra da je Varaždin barokni predivan grad. Kad je u pitanju njegova glazba, posljednji mu je koncert bio u Areni Varaždin i bio je odličan koncert koji mu je ispunio i srce i dušu i jako se raduje novom.

I unatoč svom zdravstvenom stanju o kojem se pisalo unazad neko vrijeme, Halid i dalje ima istu želju, istu strast kao i s početka svoje karijere.

Halid je o svojoj ljubavi prema nastupima rekao sljedeće:

„Ima jedno pravilo između nas glazbenika, a to je da naravno da dođe do zasićenja ali to pravilo važi sve dok se ne popneš na binu. Kad vidiš publiku, prestaneš razmišljati o bilo čemu, osim o tom trenutku, publika i pjesma su ono što me podigne. Ja pjevam ali i uživam jer nije mala stvar kad pjeva nekoliko tisuća ljudi s tobom u glas.“

Obožavatelji se vesele njegovom koncertu u baroknom gradu, gdje je svoj na svome s publikom koja njegove pjesme pjeva možda čak i mrvicu glasnije od njega samog. Jer, ljubav je to!

Slična pitanja

1 odgovor 483 👀
1 odgovor 206 👀
1 odgovor 486 👀
1 odgovor 400 👀
1 odgovor 292 👀
1 odgovor 279 👀
1 odgovor 494 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...